Kuponlar lose oldu zaten. Kural hatası olsa nolur olmasa nolur . Bu Hollanda iyice bitti gözümde. Maçın tamamını izledim . Futbol namına bir şey yok. Bugün güzel şike döndü .Bir maç daha yapsalar bu sefer 0 0 biterArkadaşlar kuponum Utrecht Twente üst ten yattı fakat maçta tente 6 oyuncu değişikliği gösteriyor bir çok kişi kural hatası var kuponlardan çıkarılacak diyorlar bir bilgiye ulaşan var mı acaba
Lose oldu ama kural hatası nedeniyle maçı kupondan çıkaran var ve federasyon bu durumda hükmen verebilir mi buda bi soru işaretiKuponlar lose oldu zaten. Kural hatası olsa nolur olmasa nolur . Bu Hollanda iyice bitti gözümde. Maçın tamamını izledim . Futbol namına bir şey yok. Bugün güzel şike döndü .Bir maç daha yapsalar bu sefer 0 0 biter
Dost daha önce bir kaç kişinin başına geldi böyle . Parasını çeken çekti . İptal gibi bir durum olmaz . Ha federasyonlari ne yapar bilmem ama iptal kesinlikle olmazLose oldu ama kural hatası nedeniyle maçı kupondan çıkaran var ve federasyon bu durumda hükmen verebilir mi buda bi soru işareti
İptal olmayacağını biliyorum ama hükmen olması maçın kuponlardan çıkarılmasını gerektirir gibiDost daha önce bir kaç kişinin başına geldi böyle . Parasını çeken çekti . İptal gibi bir durum olmaz . Ha federasyonlari ne yapar bilmem ama iptal kesinlikle olmaz
Peki dostum anlatamıyorum sana çıkarırlar kupondanİptal olmayacağını biliyorum ama hükmen olması maçın kuponlardan çıkarılmasını gerektirir gibi
adama duymak istediğini söylemiyosun dostPeki dostum anlatamıyorum sana çıkarırlar kupondan