http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kuraklık Hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

duvar01

https://youtu.be/8eFR9lRIyEE?si=Exwx47UaK7GyBpQO
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,702
1,145
113
Bursadakı barajın doluluk oranı %0 mıs bursanın suyu bıtmıs senelerdır denız suyunu arıtma muhabbetı cıkınca cok malıyetlıymıste ondan yapmıyolarmıs lan yapcagın sey ısraf deıl ınsanlık ıcın. Nette masraf 1mılyar dolara kadar cıkabılır dıyo ısterse 100 mılyar dolar olsun nıye suyu arındırcak bısı yapmıyolar sonucta ınsanlık ıcın deılmı aw su olmasa hayat bıttı

Suudı arabıstan dunyanın en buyuk tuzlu su arındırma tesısıne sahıp o sayede peygamber topraklarına akın akın gelen ınsan var adamlar paraya kıyıp 10 senedır tuzlu suyu arındırtıor su sıkıntısı cekmıor bızım nufusta gunden gune artıyo surıyelısı falan nufus yukseldı 5-10 mılyon uygur turku daha gelcek dıyolar bıseyın yapılması lzm artık. Denız suyunu arıtmayı gectım ılerde belkı 2-3 maddeden su yapmayı bıle bulmak gerekcek butun su kaynaklarını bıtırırsek. Sıddetle baraj ve su arıtma tesısıne ıhtıyac var ama sırf 300 m dolar gıtcek dıye susuz bırakcaklar ınsanı

9A4B0307-023D-4D87-8AC3-77C9298FEE41.jpeg

7AD99DDB-D191-48C7-AF7A-B3E8860E838E.jpeg

D2721A9A-801D-4D42-B6FC-52801C114112.jpeg

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,992
1,303
113
Bursadakı barajın doluluk oranı %0 mıs bursanın suyu bıtmıs senelerdır denız suyunu arıtma muhabbetı cıkınca cok malıyetlıymıste ondan yapmıyolarmıs lan yapcagın sey ısraf deıl ınsanlık ıcın. Nette masraf 1mılyar dolara kadar cıkabılır dıyo ısterse 100 mılyar dolar olsun nıye suyu arındırcak bısı yapmıyolar sonucta ınsanlık ıcın deılmı aw su olmasa hayat bıttı

Suudı arabıstan dunyanın en buyuk tuzlu su arındırma tesısıne sahıp o sayede peygamber topraklarına akın akın gelen ınsan var adamlar paraya kıyıp 10 senedır tuzlu suyu arındırtıor su sıkıntısı cekmıor bızım nufusta gunden gune artıyo surıyelısı falan nufus yukseldı 5-10 mılyon uygur turku daha gelcek dıyolar bıseyın yapılması lzm artık. Denız suyunu arıtmayı gectım ılerde belkı 2-3 maddeden su yapmayı bıle bulmak gerekcek butun su kaynaklarını bıtırırsek. Sıddetle baraj ve su arıtma tesısıne ıhtıyac var ama sırf 300 m dolar gıtcek dıye susuz bırakcaklar ınsanı

Ekli dosyayı görüntüle 859714

Ekli dosyayı görüntüle 859719

Ekli dosyayı görüntüle 859721
şunu oku düşüncen değişir

zafer685

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,513
713
113
Millletle daşşşşşş****k geçiyorlar bi yetkili de çıkıp adam gibi açıklama yapmıyor daha bugün 0 a indi 2 günde bir kesiliyordu sular bugünden itibaren n'olacak kimse bilmiyor Bursa'da bi baraj daha var full + full dolu ama şebeke bağlantısı yok şehre verilemiyor varlık içinde yokluk

emirsavas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
500
357
63

Ekli dosyayı görüntüle 859714

Ekli dosyayı görüntüle 859719

Ekli dosyayı görüntüle 859721
bu yüzden herkes duyarlı olsun ve heryerde su israfı yapsın

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,611
1,110
113
Millletle daşşşşşş****k geçiyorlar bi yetkili de çıkıp adam gibi açıklama yapmıyor daha bugün 0 a indi 2 günde bir kesiliyordu sular bugünden itibaren n'olacak kimse bilmiyor Bursa'da bi baraj daha var full + full dolu ama şebeke bağlantısı yok şehre verilemiyor varlık içinde yokluk
1 haftada biter o da. dolu olma sebebi şebekeye bağlı olmaması zaten.

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,611
1,110
113
Hala sıyaset yapmaya devam edıyorsun 13 gun banlısın
yüz milyon yıl banlansamda gerçek değişmicek. her ülke de maaliyet farklı. Çin bizim 1 köprü parasıyla , 5 köprü yapıyor :d

Araplara gelirsek, bedava petrolle milyarlarca litre suyu ısıtıyorlar... biz ısıtırsak 12 kat artar.

1 milyar dolar kurdun diye iş bitmiyor anlıcağın ki, ben 30a kurarız diyorum hala...

bir de soransı var tabi...

zafer685

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,513
713
113
1 haftada biter o da. dolu olma sebebi şebekeye bağlı olmaması zaten.
Az bişey veriyorlar da oranın suyunda da zehirli bi kimyasal varmış max 100 metreküp aktarabiliyorlar barajın kendi arıtma tesisi yok saçma sapan olaylar sonuç olarak su şirketlerinin anasını avradını......

Frank castle

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,097
3,928
113
yüz milyon yıl banlansamda gerçek değişmicek. her ülke de maaliyet farklı. Çin bizim 1 köprü parasıyla , 5 köprü yapıyor :d

Araplara gelirsek, bedava petrolle milyarlarca litre suyu ısıtıyorlar... biz ısıtırsak 12 kat artar.

1 milyar dolar kurdun diye iş bitmiyor anlıcağın ki, ben 30a kurarız diyorum hala...

bir de soransı var tabi...
Mehmet yerine seni atasalar 1 ay içinde şahlanış dönemine geçeriz yemin ediyorum 😄😄

duvar01

https://youtu.be/8eFR9lRIyEE?si=Exwx47UaK7GyBpQO
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,702
1,145
113
Az bişey veriyorlar da oranın suyunda da zehirli bi kimyasal varmış max 100 metreküp aktarabiliyorlar barajın kendi arıtma tesisi yok saçma sapan olaylar sonuç olarak su şirketlerinin anasını avradını......
Zehırlı kımyasal varmıs nedır yaw e halletsınler o zaman kımsenın umru deıl herkez salmıs ben suudı arabıstana gıdıom adamlar suyu arıtıyo onlar devlette bızımkı deılmı

Repentless

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
727
420
63
Çok imreniyorum böyle şeyleri düşünen dert edinen insanlara ben sabah uyanır uyanmaz para bulmam lazım diyerek kumar düşünüyorum gece yatana kadat

kinguz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
681
144
43
Yeşil Bursa'yı Beton Bursa'ya çevirirsen sonuç bu olur işte

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,842
18,343
113
Zaten evlere verilen suyunda iyice rengi değişti bursada. Çamur akıyo resmen

zafer685

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,513
713
113
Zehırlı kımyasal varmıs nedır yaw e halletsınler o zaman kımsenın umru deıl herkez salmıs ben suudı arabıstana gıdıom adamlar suyu arıtıyo onlar devlette bızımkı deılmı
Zaten evlere verilen suyunda iyice rengi değişti bursada. Çamur akıyo resmen
Mayıs'a kadar çınarcığı zor bitirecekler o zamana kadar da yer altı sularına dadanacaklar asıl felaket o zaman başlayacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...