- 8,320
- 9,737
- 113
sen en ıyısı o kuponu unut 3 gün normal işlerine bak dost
yav ne yapalım mac olmuyorDesene bize gene uykular haram,, Ama bari Allah aşkına 3 gün sürecek bi rol yapma kral,,
Evet,altyapı sonuçlandırıyor daben de ılk kez denk geldım bu arkadas gibi site hiçbir şey yapamıyor.
Bakarızz saat 2 ye bişey kalmadı,,sen en ıyısı o kuponu unut 3 gün normal işlerine bak dost
Maçın oynanma tarihi 26 sı olduğu için erteleme olmaz maç sonunu bekleyeceksinDosltar bu maç 24.04 gece 2:30 da oynanacaktı 2 gün sonraya ertelenmiş, bu gece 02:30 ta iademi olacak yoksa 2 gün bekliyscekmiyim normalde 24 saatte sonuclanmazsa iade oluyo ya betcoda desteğe bağlanamasım buraya sorayım dedim
Ekli dosyayı görüntüle 790000
Basket kısıtlı,,Ama brezilya Arjantin Peru Kolombiya falan dünya maç var bu gece 12.30 baslıyor bülten dostyav ne yapalım mac olmuyor![]()
iyide 24 saati geciyorMaçın oynanma tarihi 26 sı olduğu için erteleme olmaz maç sonunu bekleyeceksin
24 saati geçmemiş kupon oynandığında zaten ayın 26 sı olarak kupon oluşmuş yani erteleme olarak gözükmeziyide 24 saati geciyor
Aynı maçı bende oynamıştım 3.5 üst pusulada kaybedildi olarak girdiler ?iyide 24 saati geciyor
Bana iade oldu param geldiAynı maçı bende oynamıştım 3.5 üst pusulada kaybedildi olarak girdiler ?
Hadi gözünaydın,,Bana iade oldu param geldi
Destek gün içinde bağlanın dedi inşallah duzeltirlerBana iade oldu param geldi
İade oldu mu dostDosltar bu maç 24.04 gece 2:30 da oynanacaktı 2 gün sonraya ertelenmiş, bu gece 02:30 ta iademi olacak yoksa 2 gün bekliyscekmiyim normalde 24 saatte sonuclanmazsa iade oluyo ya betcoda desteğe bağlanamasım buraya sorayım dedim
Ekli dosyayı görüntüle 790000