Arkdaslar bu kupon kazandimi illa var monitorunemi gitmesi lazim dakika 90da ofsayt verildi ama.vardan dondu ne diyorsunuz kayipmi kazancmi
Ekli dosyalar
-
307.3 KB Görüntüleme: 65
Maç bitince sonuçlanır tebriklerArkdaslar bu kupon kazandimi illa var monitorunemi gitmesi lazim dakika 90da ofsayt verildi ama.vardan dondu ne diyorsunuz kayipmi kazancmi
Var monitörüne gitmesi lazım 2 defaArkdaslar bu kupon kazandimi illa var monitorunemi gitmesi lazim dakika 90da ofsayt verildi ama.vardan dondu ne diyorsunuz kayipmi kazancmi
Kazancmi knka son golde monitor basina gitmedi amaMaç bitince sonuçlanır tebrikler
Yattikmi diyorsun2 kere monitöre gider adı üstünde
Gitmediyse kayıp kanka o zamanKazancmi knka son golde monitor basina gitmedi ama
Napalim gulelimmi sen karar ver-mi soru ekini ayrı yazdığın gün kazanırsın.
Legal sitede hakemin monitöre gitmesi bahsi var kanka sende bilmeden yazmış gibisinHerkes bilmediği konu da yorum yapmış
Eğer gol verdi ofsayt ise yada ofsayt verdi gol ise
Sayılıyor kaç kere öyle kazandım
Knka bende ole cok.kazandim ama yasalda isler ole.ilerlemiyor galiba illa monitior diyorlar kayip verdi bilyonerHerkes bilmediği konu da yorum yapmış
Şimdi okudum da yasal yine milleti sevme derdindeLegal sitede hakemin monitöre gitmesi bahsi var kanka sende bilmeden yazmış gibisin
Ust bahsı harıcı bahıs alan erkek ılıktır var bahsı ne awHerkes bilmediği konu da yorum yapmış