- 47,651
- 51,936
- 113
Ekvadorlular kadar kuponumu yatıran bir millet görmedim alt oynasam üst üst oynasam alt bitiyor ekvadora karşı şansım hiç tutmuyor umarım maç alt biter kazanırsın ama hiç umut yok yine de bol şansın olsunOrandan, korktum aslında ama dedim kupa maçı fazla, gol olmaz bide son maçları 0 0 bitmiş dedim giriyim hadi lavuk lar dk, 3 te gol attı
İnş zor ama, bakalım bide Houston maçı ertelendi galibaEkvadorlular kadar kuponumu yatıran bir millet görmedim alt oynasam üst üst oynasam alt bitiyor ekvadora karşı şansım hiç tutmuyor umarım maç alt biter kazanırsın ama hiç umut yok yine de bol şansın olsun
Başlayacak birazdan diyorlar ama bilmiyorum iade alırsın ekvador alt gelsin de bi. Kupon ne veriyorİnş zor ama, bakalım bide Houston maçı ertelendi galiba
Bozdur diyecektim de freebet bozmaz umarım gelir kuponKupon 500 veriyor Bi forumdan kazandığım 25 TL freebet le oynadım
İnşallahAlianzanin gol atacağını sanmıyorum. Quito da 1-1de eleneceği için risk almaz. 2-0 biter bence
Aynen agaBozdur diyecektim de freebet bozmaz umarım gelir kupon
24 saat beklerler maç oynanmaz ise 2.24 oran 1 ile çarpılır yani hiç o maçı oynamamışsın sayılır tutar hesabına eklenirEkli dosyayı görüntüle 33638 diyelımkı o 2.5 alt geldi o diger maç iptal, oldu kaça düşer 200 e falan mı
Oran 2 24 paranın yarısından, çogu gider ozaman, 200 falan, verir dimi neyse onada razıyım24 saat beklerler maç oynanmaz ise 2.24 oran 1 ile çarpılır yani hiç o maçı oynamamışsın sayılır tutar hesabına eklenir
O maçtan üst bekleyen çok kişi var öyle maçlar da genelde patlıyor bir kere de senin şansına patlasa ne güzel olurİy boyle bitti çok iyi gelsın şu be bitigim
Çok iyi olur Houston maçı 4:13 te başlıcakmış Houston da kırmızı var inşallah maçı kitlenezO maçtan üst bekleyen çok kişi var öyle maçlar da genelde patlıyor bir kere de senin şansına patlasa ne güzel olur