http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Kupawin 300 TL Deneme Bonusu 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,053
5,422
113
Girdim Bonus talep ettim eklendi satın aldım Sweet sugar'da baktım Bonus çevriminiz tamamlandı dedi üstte Bonus talep etti de ettim sonra çıkış yaptı bir girdim sıfır bakiye oynamadan 0 gösteriyor Ben anlamadım deneme bonusu da ortadan kayboldu
Niye satın alıyorsun sen herkes düzgün çeviriyorda 😂🤦🏻‍♂️

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,071
784
113
Site ödeme yaparmı bilmiyorum.Daha önce deneme almışım SMS geldi girdim tekrar talep ettim eklendi 300 tl
3000 yap 300 çek slot alanında geçerli. Deneyin belki sizede eklenir (Yeni üye olanlara kimlik bilgileriniz hatalı deyip vermiyormuş) eskiden üyeliği olup alan bir kişiye ödeme yapmış.
Dalga mı geçiyorsun kral

Ekli dosyalar

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,053
5,422
113
Boş konu açarsan boş yorum alırsın boş adam
Allahım sen sabır ver sen biraz beyin ver bunlara Türkçelerini geliştir ya Rabbim. Şansınızı deneyin eklenir mi bilmem demişim kocaman oraya bi ton eklenip çekim yapan var. Sana eklenmedi diye dalga mı geçmiş oldum

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,071
784
113
Allahım sen sabır ver sen biraz beyin ver bunlara Türkçelerini geliştir ya Rabbim. Şansınızı deneyin eklenir mi bilmem demişim kocaman oraya bi ton eklenip çekim yapan var. Sana eklenmedi diye dalga mı geçmiş oldum
Herese verdiğin cevap Türkçen varsa bilmem ne kanka sen türkçe cümleleri yanlış kurmuşsun ondan yanlış anlaşılmaya musiat bunu kaç kişi sana söylemiş tek değilim

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,053
5,422
113
Herese verdiğin cevap Türkçen varsa bilmem ne kanka sen türkçe cümleleri yanlış kurmuşsun ondan yanlış anlaşılmaya musiat bunu kaç kişi sana söylemiş tek değilim
Okuması yazması olan anlıyor alamadıysan demek ki hakkım yokmuş de geç ne boş yapıyon. Bi tane bonus paylaşmazsın herkesin paylaştığı bonusa laf edersin

lokmancrk

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
60
34
18
Site ödeme yaparmı bilmiyorum.Daha önce deneme almışım SMS geldi girdim tekrar talep ettim eklendi 300 tl
3000 yap 300 çek slot alanında geçerli. Deneyin belki sizede eklenir (Yeni üye olanlara kimlik bilgileriniz hatalı deyip vermiyormuş) eskiden üyeliği olup alan bir kişiye ödeme yapmış.
ben deneme bonusu ıle cekım yapmıstım burdan hatta deneme bonusu cekımı ıle cekım paylas bonusuda almıstım

vanbers

Gangsta G.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
301
120
43
Yeni üyeliklere özel yatırım Şartsız 300₺ nakit hediye etkinliğimiz sona ermiştir , ilginiz adına teşekkür ederiz. Yeni etkinliklerimiz ve 500.000 Freespin ödül havuzumuzdan kazançlı çıkabilmek adına Telegram kanalımızı takipte kalabilirsiniz.

@Daimon @Shellac deneme bonusu bitmiştir kilitleyebilirsiniz 😅

Son düzenleme:

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
111,279
84,111
113
Bonus bittiği için konu kilit. 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...