2 Eki 2020 #61 MHKMHK Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye 2,751 5,122 113 Umutks41' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 95778 Kumarı bırakıyorum dedikten 5 dakika sonra ben +Dur bakıyım bu ne bonusuymuş - Knk hani bırakmıştın + Bi kereden bişey olmaz knk Genişletmek için tıkla ... dostum şu konuyu hortlatmayın ya sende polis gibi milletimi gözetliyorsun sal gitsin. bu davayı kazansan eline ne geçecek
Umutks41' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 95778 Kumarı bırakıyorum dedikten 5 dakika sonra ben +Dur bakıyım bu ne bonusuymuş - Knk hani bırakmıştın + Bi kereden bişey olmaz knk Genişletmek için tıkla ... dostum şu konuyu hortlatmayın ya sende polis gibi milletimi gözetliyorsun sal gitsin. bu davayı kazansan eline ne geçecek
2 Eki 2020 #62 ertugrulbaba07 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 1,234 726 113 bu bırakıyorum lafları hikaye hastasın sen bağımlısın bırakma şansın yok doktora falan git bro o kadar kararlıysan
bu bırakıyorum lafları hikaye hastasın sen bağımlısın bırakma şansın yok doktora falan git bro o kadar kararlıysan
2 Eki 2020 #63 yummy00 Kalın Dudak Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 47,653 51,936 113 MHKMHK' Alıntı: dostum şu konuyu hortlatmayın ya sende polis gibi milletimi gözetliyorsun sal gitsin. bu davayı kazansan eline ne geçecek Genişletmek için tıkla ... Kanki boş boş konular açıyorlar deneme bonuslarında geziyorlar yok bıraktım yok böyle yok şöyle
MHKMHK' Alıntı: dostum şu konuyu hortlatmayın ya sende polis gibi milletimi gözetliyorsun sal gitsin. bu davayı kazansan eline ne geçecek Genişletmek için tıkla ... Kanki boş boş konular açıyorlar deneme bonuslarında geziyorlar yok bıraktım yok böyle yok şöyle
2 Eki 2020 #64 MHKMHK Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye 2,751 5,122 113 Umutks41' Alıntı: Kanki boş boş konular açıyorlar deneme bonuslarında geziyorlar yok bıraktım yok böyle yok şöyle Genişletmek için tıkla ... bende bırakıyorum her hafta ama boşver kimsenin üstüne gitme yaşantılarını bilmiyoruz
Umutks41' Alıntı: Kanki boş boş konular açıyorlar deneme bonuslarında geziyorlar yok bıraktım yok böyle yok şöyle Genişletmek için tıkla ... bende bırakıyorum her hafta ama boşver kimsenin üstüne gitme yaşantılarını bilmiyoruz