- 6,171
- 1,869
- 113
Hangi oyunÇok ağır kayıplar vardı bir tane mobile oyununa döndüm belirli bir yatırım yapıp ticaret çevirip 1 hafta içinde 2 katına çıkarıyorum kumar boş iş 🤣
Hangi oyunÇok ağır kayıplar vardı bir tane mobile oyununa döndüm belirli bir yatırım yapıp ticaret çevirip 1 hafta içinde 2 katına çıkarıyorum kumar boş iş 🤣
Adam kumarı bırakmak yerine okulu bırakmış. İşte doğru seçim diye buna derim okusa asgari ücretle iş arayacaktı21 yaşındayım 2 2.5 yıldır kumar oynuyorum hayatımda 1 işte bile çalışmadım ama kendime kulaklık telefon tarzı eşyalar aldım ki hepsi de kaliteli markalar hatta şuan kendime rs200 alıcam . Günlük yaşamımdaki herşeyi kumar sayesinde alıyorum yemeğimi yiyorum benzinimi atıyorum genelde istediğim herşeyi yapabiliyorum ama bilmiyorum mutlu olamıyorum. Kumar yüzünden üniversitemi bıraktım(sınavların olduğu gün geceleri nba takip ettiğim için) mental sağlığına verdiği zararı zaten söylemeye gerek yok burda herkes kumarcı biliyor onun dışında sosyal hayat baya azaldı yani dışarı gene çıkıyorum ama eskiden çok aktif birisiydim. Sonuç olarak kumarda kendi cebimden 5 kuruş bile zararda değilim ama bu bağımlılık ciddi anlamda insanı çok değiştiriyor her anlamda
Bonustan nasıl vuruyorsunuzKardayim çok yüklü miktarlar girmem genelde 100 200 bazen 500 1000 oda bonuslardan vurdugum parayı cevirirek genel olarak baya kardayim küçük kasayla oynamam rağmen
Dost son zamanlarda bende nba takip ediyorum oynadığım miktarlar azda olsa strese sokuyor uyku düzenim mahfolmuştu...21 yaşındayım 2 2.5 yıldır kumar oynuyorum hayatımda 1 işte bile çalışmadım ama kendime kulaklık telefon tarzı eşyalar aldım ki hepsi de kaliteli markalar hatta şuan kendime rs200 alıcam . Günlük yaşamımdaki herşeyi kumar sayesinde alıyorum yemeğimi yiyorum benzinimi atıyorum genelde istediğim herşeyi yapabiliyorum ama bilmiyorum mutlu olamıyorum. Kumar yüzünden üniversitemi bıraktım(sınavların olduğu gün geceleri nba takip ettiğim için) mental sağlığına verdiği zararı zaten söylemeye gerek yok burda herkes kumarcı biliyor onun dışında sosyal hayat baya azaldı yani dışarı gene çıkıyorum ama eskiden çok aktif birisiydim. Sonuç olarak kumarda kendi cebimden 5 kuruş bile zararda değilim ama bu bağımlılık ciddi anlamda insanı çok değiştiriyor her anlamda
öyle değil aga devamsızlıktan kaldım hazırlığı bi sene daha okumak zorunda kaldım bu sene de devamsızlık hakkımı kaldırdılar öyle olunca ben hiç gitmedim sınavlardan geçemeyince özele niye boşa para verdirtiyom aileme diye bıraktım şimdi tekrardan giricemAdam kumarı bırakmak yerine okulu bırakmış. İşte doğru seçim diye buna derim okusa asgari ücretle iş arayacaktı
valla dost bi kaç kez canım sıkıldı diye yapıyodum sonra bela oldu hicte kazanamıyom şu nba danDost son zamanlarda bende nba takip ediyorum oynadığım miktarlar azda olsa strese sokuyor uyku düzenim mahfolmuştu...
Aynı şekilde dost bende 3 vardiya çalışırken sırf vakit geçsin diye iddaa oynuyordum artık kazanç fazla umurumda değildi artık anlıyorum aptallık etmişimvalla dost bi kaç kez canım sıkıldı diye yapıyodum sonra bela oldu hicte kazanamıyom şu nba dan
Burdada dolu beklentisi var
Herkese inanırım sana inanmam dost 7 k bakiyr ile 200 lük spin çeviren adamın karda olma ihtimali yokkardayım tabii ki
Valla aslında durman gerektiği yeri bilirsen bir de kendi cebinden değil de genellikle bonuslardan ve bunların kazançları ile oynarsan zararda olma durumun olmaz önemli olan bunu yapabilmekMerhabalar dostlar kumardan şuanda 'GERÇEKTEN' Karda Olan Varmı Öncelikle Ben Başlıyorum:
Geçen sene yaptığım yüklü kuponlar dolayısıyla iddaadan kardayım ancak bu paralar borçlara gittiği için ufak miktarlarda devam ediyorum arada sırada