Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kumardan Karda Olan Var Mı

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,261
28,837
113
21 yaşındayım 2 2.5 yıldır kumar oynuyorum hayatımda 1 işte bile çalışmadım ama kendime kulaklık telefon tarzı eşyalar aldım ki hepsi de kaliteli markalar hatta şuan kendime rs200 alıcam . Günlük yaşamımdaki herşeyi kumar sayesinde alıyorum yemeğimi yiyorum benzinimi atıyorum genelde istediğim herşeyi yapabiliyorum ama bilmiyorum mutlu olamıyorum. Kumar yüzünden üniversitemi bıraktım(sınavların olduğu gün geceleri nba takip ettiğim için) mental sağlığına verdiği zararı zaten söylemeye gerek yok burda herkes kumarcı biliyor onun dışında sosyal hayat baya azaldı yani dışarı gene çıkıyorum ama eskiden çok aktif birisiydim. Sonuç olarak kumarda kendi cebimden 5 kuruş bile zararda değilim ama bu bağımlılık ciddi anlamda insanı çok değiştiriyor her anlamda
Adam kumarı bırakmak yerine okulu bırakmış. İşte doğru seçim diye buna derim okusa asgari ücretle iş arayacaktı

Rekorist0x

İddaacı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
846
949
93
21 yaşındayım 2 2.5 yıldır kumar oynuyorum hayatımda 1 işte bile çalışmadım ama kendime kulaklık telefon tarzı eşyalar aldım ki hepsi de kaliteli markalar hatta şuan kendime rs200 alıcam . Günlük yaşamımdaki herşeyi kumar sayesinde alıyorum yemeğimi yiyorum benzinimi atıyorum genelde istediğim herşeyi yapabiliyorum ama bilmiyorum mutlu olamıyorum. Kumar yüzünden üniversitemi bıraktım(sınavların olduğu gün geceleri nba takip ettiğim için) mental sağlığına verdiği zararı zaten söylemeye gerek yok burda herkes kumarcı biliyor onun dışında sosyal hayat baya azaldı yani dışarı gene çıkıyorum ama eskiden çok aktif birisiydim. Sonuç olarak kumarda kendi cebimden 5 kuruş bile zararda değilim ama bu bağımlılık ciddi anlamda insanı çok değiştiriyor her anlamda
Dost son zamanlarda bende nba takip ediyorum oynadığım miktarlar azda olsa strese sokuyor uyku düzenim mahfolmuştu...

w2cked

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
876
420
63
Adam kumarı bırakmak yerine okulu bırakmış. İşte doğru seçim diye buna derim okusa asgari ücretle iş arayacaktı
öyle değil aga devamsızlıktan kaldım hazırlığı bi sene daha okumak zorunda kaldım bu sene de devamsızlık hakkımı kaldırdılar öyle olunca ben hiç gitmedim sınavlardan geçemeyince özele niye boşa para verdirtiyom aileme diye bıraktım şimdi tekrardan giricem

w2cked

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
876
420
63
Dost son zamanlarda bende nba takip ediyorum oynadığım miktarlar azda olsa strese sokuyor uyku düzenim mahfolmuştu...
valla dost bi kaç kez canım sıkıldı diye yapıyodum sonra bela oldu hicte kazanamıyom şu nba dan

Rekorist0x

İddaacı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
846
949
93
valla dost bi kaç kez canım sıkıldı diye yapıyodum sonra bela oldu hicte kazanamıyom şu nba dan
Aynı şekilde dost bende 3 vardiya çalışırken sırf vakit geçsin diye iddaa oynuyordum artık kazanç fazla umurumda değildi artık anlıyorum aptallık etmişim

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,067
1,780
113
10 senedir kumar oynuyorum hocam birkere sadece Zeus hadesten 5 TLden spine girmişti 56 binlira almıştım

Milito41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,071
381
83
intahara gidiyor hayat asla uyku yok borclardan dolayı kirayıda ödeyemedim atıldım atılıcam. kardayım diye kimse artislik yapmasın

Ondo41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,694
894
113
Aslında hesabındaki parayı atmiyacaksn .. kod kovalayacaksn bonus kovalayacaksn.oyle takilacaksn yoksa hep zarar

sanalcan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
867
377
63
Hayatsızlarız hepimiz. Borçları bitirene kadar ebem s...ildi 16 yıl boşa çalışmış oldum. Bırakamadım tedavi oldum iki sene oynamadım o sürede borçları bitirdim bitince bir iki defa borçlanmadan eldeki paramla oynadım son iki aydır sadece bonus kovalıyorum. Yani özetle bir ay kar edersin öbür ay hepsini kaybedersin kumarda hep kasa kazanır bunu hepimiz biliyoruz ama bu bağımlılık beyni ele geçiriyo. Bu bağımlılık farkındalık ve bilinç, kişilik ,onur, gurur, aşk, sevgi her şeyi yok ediyor. Ölmemeyi yaşamak sanıyoruz

Son düzenleme:

yilmaz1111

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,012
855
113
1 aydır epey azalttım artık 2 haftada tek kupon falan yapıyorum aklıma bile gelmiyor bıraktıktan sonra kara geçtim oynarken kar etmek çok zor

gorkem331

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
137
45
28
Kısa vadede kar edilir ama uzun vadede karda olmak imkansız gibi birşey. O yüzden küçük rakamlarla keyfine oynamak en mantıklısı geliyor bana. Tutarsa ne ala. Tutmazsada canımız yanmaz.

vado90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,056
4,436
113
Merhabalar dostlar kumardan şuanda 'GERÇEKTEN' Karda Olan Varmı Öncelikle Ben Başlıyorum:

Geçen sene yaptığım yüklü kuponlar dolayısıyla iddaadan kardayım ancak bu paralar borçlara gittiği için ufak miktarlarda devam ediyorum arada sırada
Valla aslında durman gerektiği yeri bilirsen bir de kendi cebinden değil de genellikle bonuslardan ve bunların kazançları ile oynarsan zararda olma durumun olmaz önemli olan bunu yapabilmek

NFK19

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,279
1,577
113
Kardaym diyenler masal anlatıyor kendisi bu masala inanmış belliki etrafındakileri de inandırmaya çalışıyo

Theconcerta

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23
5
3
kankalar deneme bonusunda 80 betten sweette oyuna girdi kapattım direk. Nasıl çekebilirim bakiyede de var 3 bin normalde olmaz