Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kumardan Karda Olan Var Mı

Rekorist0x

İddaacı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
846
949
93
Merhabalar dostlar kumardan şuanda 'GERÇEKTEN' Karda Olan Varmı Öncelikle Ben Başlıyorum:

Geçen sene yaptığım yüklü kuponlar dolayısıyla iddaadan kardayım ancak bu paralar borçlara gittiği için ufak miktarlarda devam ediyorum arada sırada

klnc21

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
51
18
8
Merhabalar dostlar kumardan şuanda 'GERÇEKTEN' Karda Olan Varmı Öncelikle Ben Başlıyorum:

Geçen sene yaptığım yüklü kuponlar dolayısıyla iddaadan kardayım ancak bu paralar borçlara gittiği için ufak miktarlarda devam ediyorum arada sırada
Aşkta kaybeden kumarda kazanır dediler ikisinde de kaybettik 😀

dpvdsh

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,368
2,107
113
Ben kardayim maddiyat olarak bonuslardan çektiğim parayı donduruyom cunku

dsezgin

Dili Yok Kaderin
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,808
965
113
Karda olsak ne olmasak ne düşmüşüz bir çukura

White

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
236
81
28
Uzun vadede kardayim diyen ağır yalancıdır adamın hayatını siler ama bırakılmaz bir kere başladın mı

Mafiaso

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,693
4,581
113

Altıma sıfır araba cekip 3-4 yıl hiç calismadan kumarla gecinip kenara birikim yapacak kadar kârdayım yeterli

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,385
15,887
113
Kârda olan da vardır ama geçici olarak. Eğer bırakmaz ise günü geldiğinde zarar kaçınılmaz.

slkbu123

Ayrıcalıksız Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,256
702
113
100k felan kar var kumar harıcı yıyıp ıcmesek mal vs almasak oda olmucak

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,067
5,360
113

Iyi degilim

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,571
7,283
113
Kâr zararı günlük hesaplamak gerekir. Uzun vade bakinca dübür de amansiz bir genişleme görünüyor.
1 hafta da uzun vadedir.