Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kumarda Durma Noktanız

emrsnmz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,280
557
113
Aynısı kaybedince öyle bir rahatlıyorum ki hesapta para varsa uykum gelmiyor bitince çok güzel uyuyorum akıl işi değil diyorum kendime uyanınca sanki dün ben kaybetmedim gibi aynı heyecanla devam
O yüzden ben kız arkadaşıma banka hesabı açtırdım kazandığımı ona atıyorum kartı bende sadece para çekşm limitini de günlük 1000 lira yaptırdım uygulamadan şifresi de yok sadece harcayabiliyorum

kartal060606

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,256
1,053
113
Aynısı kaybedince öyle bir rahatlıyorum ki hesapta para varsa uykum gelmiyor bitince çok güzel uyuyorum akıl işi değil diyorum kendime uyanınca sanki dün ben kaybetmedim gibi aynı heyecanla devam
Üzgün insanlar çok uyur derler. O söz doğru bence. Kayıp edince müthiş bir üzüntü, pişmanlık ama güzel uyku bastırıyor

emrsnmz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,280
557
113
neyse sabah 1250 elmas olacak onunla 500 nakit alayım başkanımdan da deneylim şansımızı

gecesiyah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,935
3,099
113
Bu akşam mahallede polis geldi komşulara çoçukları babası adına hesap açmış ibandan transfer yapmış babası adına oynamış polis geldi karakola götürdü güle güle yıkıldım zararda olduğum halde kendimi unuttum 😅😅😅

Raskoln

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,364
723
113
O yüzden ben kız arkadaşıma banka hesabı açtırdım kazandığımı ona atıyorum kartı bende sadece para çekşm limitini de günlük 1000 lira yaptırdım uygulamadan şifresi de yok sadece harcayabiliyorum
Güzel taktik dostum ama bil ne eksik 😁😁

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,537
9,436
113
@ugur138

Dostum adam demiski nekadarda durabiliyorsunuz frenliye biliyorsunuz diyor benim yazdığım gayet mantıklı gelir insana 200 dolar 8 k yapar 20 k da durmak gayet iyi dir he zorluyormuyuz tabikide o bakiye 1 k USD nin üstüne çok çıkmıştır lakin artık baktık olmucak hop min attığım 2 katında durur cekerim
hangi sitede oynuyorsun nova dolar bazında söyle de deneyelim birde yatırım olarak trx mi kullanıyorsun

mendo1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,034
137
63
Bütün para bitene kadar durmuyorum bitince duruyorum