- 2,659
- 3,825
- 113
Bi yatırım yaptığınız zaman ne kadar parada durabiliyorsunuz ya da yatırımınızın kaç katı olduğu zaman çekime gidebiliyosunuz . Şu aralar yine bakiyeleri uçurup duramıyorum çok can sıkıyor
Abi ne bileyim yüksek oynayan adam milyon kovalasında atıyorum 1k yatırıp devamlı 500k 1m kovalayan falan var mıBunun durma noktası yok kimseyi 5 bin 10 bin kesmiyor herkez milyon peşinde![]()
200 dolar attiksa 500 dolarda dururumBi yatırım yaptığınız zaman ne kadar parada durabiliyorsunuz ya da yatırımınızın kaç katı olduğu zaman çekime gidebiliyosunuz . Şu aralar yine bakiyeleri uçurup duramıyorum çok can sıkıyor
Bizde gideriz sektörden ama örnek veriyorum 10k yatırdığın zaman ne kadar olursa çekim veriyosun10 milyon alsam yeter faize atarım bu sektörden giderim..
Bi yatırım yaptığınız zaman ne kadar parada durabiliyorsunuz ya da yatırımınızın kaç katı olduğu zaman çekime gidebiliyosunuz . Şu aralar yine bakiyeleri uçurup duramıyorum çok can sıkıyor
10 milyona gerek yok 2 olsa bile hayatımız kurtulur10 milyon alsam yeter faize atarım bu sektörden giderim..
Yaw 100 lira yatıran bile kovalıyorAbi ne bileyim yüksek oynayan adam milyon kovalasında atıyorum 1k yatırıp devamlı 500k 1m kovalayan falan var mı
Benimde aynı hedef koyuyorum bi sey alıcam diye hedefe geliyorum daha yükseği geliyor bu sefer aklımaDurmak nedir bilmiyoruz son 20 günde 10 milyon çekip batırdım
Sağlık olsun döneriz belki tekrardanBenimde aynı hedef koyuyorum bi sey alıcam diye hedefe geliyorum daha yükseği geliyor bu sefer aklıma
Ben asla duramıyorum cok hırslanıyorum maalesef biri sızı durdurmasa duyamazsınız.Bi yatırım yaptığınız zaman ne kadar parada durabiliyorsunuz ya da yatırımınızın kaç katı olduğu zaman çekime gidebiliyosunuz . Şu aralar yine bakiyeleri uçurup duramıyorum çok can sıkıyor
Durma noktası yok gerçektenBi yatırım yaptığınız zaman ne kadar parada durabiliyorsunuz ya da yatırımınızın kaç katı olduğu zaman çekime gidebiliyosunuz . Şu aralar yine bakiyeleri uçurup duramıyorum çok can sıkıyor
50-60Bi yatırım yaptığınız zaman ne kadar parada durabiliyorsunuz ya da yatırımınızın kaç katı olduğu zaman çekime gidebiliyosunuz . Şu aralar yine bakiyeleri uçurup duramıyorum çok can sıkıyor
anlıyorum seni novabetssss 👊🏼🤩@ugur138
Dostum adam demiski nekadarda durabiliyorsunuz frenliye biliyorsunuz diyor benim yazdığım gayet mantıklı gelir insana 200 dolar 8 k yapar 20 k da durmak gayet iyi dir he zorluyormuyuz tabikide o bakiye 1 k USD nin üstüne çok çıkmıştır lakin artık baktık olmucak hop min attığım 2 katında durur cekerim
Dolarla oynarken yükselince çekime gitmek daha kolay oluyor çekimlere bakınca stake vs ne zaman yatırdıysam 2 3 katları yapıp çekmişim tl ile oynarken pek öyle olmuyor@ugur138
Dostum adam demiski nekadarda durabiliyorsunuz frenliye biliyorsunuz diyor benim yazdığım gayet mantıklı gelir insana 200 dolar 8 k yapar 20 k da durmak gayet iyi dir he zorluyormuyuz tabikide o bakiye 1 k USD nin üstüne çok çıkmıştır lakin artık baktık olmucak hop min attığım 2 katında durur cekerim
En son çektiğim en yüksek miktar neyse orada min durur ve üstüne çıkmayı denerim. Psikolojik olarak bir kere yaptım bir daha yaparım dürtüsü sanırım. Muhtemelen çoğu kişi benim gibi yapıyordur.Bi yatırım yaptığınız zaman ne kadar parada durabiliyorsunuz ya da yatırımınızın kaç katı olduğu zaman çekime gidebiliyosunuz . Şu aralar yine bakiyeleri uçurup duramıyorum çok can sıkıyor