Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kumarda Durma Noktanız

osmanwashere

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,659
3,825
113
Bi yatırım yaptığınız zaman ne kadar parada durabiliyorsunuz ya da yatırımınızın kaç katı olduğu zaman çekime gidebiliyosunuz . Şu aralar yine bakiyeleri uçurup duramıyorum çok can sıkıyor

osmanwashere

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,659
3,825
113
Bunun durma noktası yok kimseyi 5 bin 10 bin kesmiyor herkez milyon peşinde:)
Abi ne bileyim yüksek oynayan adam milyon kovalasında atıyorum 1k yatırıp devamlı 500k 1m kovalayan falan var mı

ugur138

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,631
1,639
113
10 milyon alsam yeter faize atarım bu sektörden giderim..

merverdo44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
341
161
43
Bi yatırım yaptığınız zaman ne kadar parada durabiliyorsunuz ya da yatırımınızın kaç katı olduğu zaman çekime gidebiliyosunuz . Şu aralar yine bakiyeleri uçurup duramıyorum çok can sıkıyor
Ben asla duramıyorum cok hırslanıyorum maalesef biri sızı durdurmasa duyamazsınız.

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,743
53,285
113
@ugur138

Dostum adam demiski nekadarda durabiliyorsunuz frenliye biliyorsunuz diyor benim yazdığım gayet mantıklı gelir insana 200 dolar 8 k yapar 20 k da durmak gayet iyi dir he zorluyormuyuz tabikide o bakiye 1 k USD nin üstüne çok çıkmıştır lakin artık baktık olmucak hop min attığım 2 katında durur cekerim

mucahit53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,011
337
83
Durma noktası yok gerçekten

ugur138

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,631
1,639
113
@ugur138

Dostum adam demiski nekadarda durabiliyorsunuz frenliye biliyorsunuz diyor benim yazdığım gayet mantıklı gelir insana 200 dolar 8 k yapar 20 k da durmak gayet iyi dir he zorluyormuyuz tabikide o bakiye 1 k USD nin üstüne çok çıkmıştır lakin artık baktık olmucak hop min attığım 2 katında durur cekerim
anlıyorum seni novabetssss 👊🏼🤩

osmanwashere

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,659
3,825
113
@ugur138

Dolarla oynarken yükselince çekime gitmek daha kolay oluyor çekimlere bakınca stake vs ne zaman yatırdıysam 2 3 katları yapıp çekmişim tl ile oynarken pek öyle olmuyor

kartal060606

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,253
1,053
113
En son çektiğim en yüksek miktar neyse orada min durur ve üstüne çıkmayı denerim. Psikolojik olarak bir kere yaptım bir daha yaparım dürtüsü sanırım. Muhtemelen çoğu kişi benim gibi yapıyordur.