- 38,637
- 38,766
- 113
Max 20k sanırım doğru mu @butraguenoÇok boş gecmis. Gitmiş 42yi yakalamış bir sonraki de birsuru para var. Bı elde 150 kaçmış filan. Son spinde halletmiş. Düşün oyun 10xe geliyor hepsini boş geçiyor. Kafayı yersin
Max 20k sanırım doğru mu @butraguenoÇok boş gecmis. Gitmiş 42yi yakalamış bir sonraki de birsuru para var. Bı elde 150 kaçmış filan. Son spinde halletmiş. Düşün oyun 10xe geliyor hepsini boş geçiyor. Kafayı yersin
30 k alırdı max aMax 20k sanırım doğru mu @butragueno
YesMax 20k sanırım doğru mu @butragueno
Yok promonun max çekimi30 k alırdı max a
hee max 20 cekebılıyordu haklısın reısYok promonun max çekimi
Helal bekazanırsak 5 demiştik oda 7 olsun
4k ye inip o moral bozukluguyla basarman gerçekten sabır işi,,brawo kardesimteşekkürler reisler baya uzadı ama güzel oldu
finiş
En çok ben yaklasmısım24500 suan
Ismail ayin 1 den beri biz hep verdik 15 20 k gittiBugün bnde 1 bin gitti son para
Gidenlerin reçetesi tutulmuyor anasını satiyim çıkamıyor insan işin içindenIsmail ayin 1 den beri biz hep verdik 15 20 k gitti
Bizimde 100 k gitti son 3 aydaMesaj kutusuna bekliyorum yok bişey hayırlısı diyelim
Vallahi oyle sikildim artik dost cok sikildim gireni cikartalim diyoruz girdikce giriyor artik bu kumari birakmak istiyorumGidenlerin reçetesi tutulmuyor anasını satiyim çıkamıyor insan işin içinden
Çare olarak kumarı görmek bitiriyor herşeyi bunu keyfine oynayacaksın onun içinde borcun harcın olmayacak kenarına para koyacaksın keyfe keder atacaksın bunun esprisi burada. Yoksa kumarı çıkış kapısı görmek bize en büyük yanlışVallahi oyle sikildim artik dost cok sikildim gireni cikartalim diyoruz girdikce giriyor artik bu kumari birakmak istiyorum
Dost 300 400 k aldim 1 senede bu illeten esya gecim derken buraya geldik simdi 5 10 lira verince zoruna gidiyor memleket is de yok amk olan guzel isler hep torpil istiyor vallahi billahi insanlari hayattan soguttular amkÇare olarak kumarı görmek bitiriyor herşeyi bunu keyfine oynayacaksın onun içinde borcun harcın olmayacak kenarına para koyacaksın keyfe keder atacaksın bunun esprisi burada. Yoksa kumarı çıkış kapısı görmek bize en büyük yanlış
Iyi gecelerKazananlara tebrikler @KUMARBAZ1982 sanada tekrar Tebrikler emeğine sağlık iyi geceler