- 30,813
- 18,558
- 113
Senin yerine tüpçüye bakiye çözebiliriz enişte bey Ahahhaha 😅😅Dayı ben roll yapmam başkasına ver illegale 2 aydır yatırmıyorum nesine den süpriz kupon atıyorum sadece gelirse gelecek öyle de yok böyle de sağolasın
Senin yerine tüpçüye bakiye çözebiliriz enişte bey Ahahhaha 😅😅Dayı ben roll yapmam başkasına ver illegale 2 aydır yatırmıyorum nesine den süpriz kupon atıyorum sadece gelirse gelecek öyle de yok böyle de sağolasın
IBAN attığı mesajtan atamiyoruz ama dostumO atar dost
@DeadlongDağıtım bende bana atın IBAN beyler
Tamam eyvallahDayı ben roll yapmam başkasına ver illegale 2 aydır yatırmıyorum nesine den süpriz kupon atıyorum sadece gelirse gelecek öyle de yok böyle de sağolasın
Ben sana ne dedim 😂Dağıtım bende bana atın IBAN beyler
Varda oynamam bir kere denedim bıraktım kaza kazan mantığı o hiç çıkmazNesinede slot yokmu😂
Milyarda birVarda oynamam bir kere denedim bıraktım kaza kazan mantığı o hiç çıkmaz
Enişte sever beniVarda oynamam bir kere denedim bıraktım kaza kazan mantığı o hiç çıkmaz
Dağıt paraları muroDağıtım bende bana atın IBAN beyler
Eniste bak ne cok sevenin varmisVarda oynamam bir kere denedim bıraktım kaza kazan mantığı o hiç çıkmaz
Bol bol şanslar dostMerhaba reisler yatırım 9+9k bonus 450k çevrim toplam tabi ben baya çevrim yaptım roll sonu 3 kişiye ulaşırız
S@KUMARBAZ1982 valla 9k ana para için 18 i 450k çevirip 35 bin çekmek gerçekten harika tebrikler hayırlı geceler brocan daim ola 🤞🏽🤞🏽
Son rolcude sen ol@Enişte hadi bakalim![]()
Attım muroDağıtım bende bana atın IBAN beyler
Tamam kralAttım muro
Fear mi benmi hocamS
Son rolcude sen ol
Muro bu sefer kutumuz pas çıktıTamam kral