- 5,602
- 4,478
- 113
Gönlünce olsun tekrar bol şanslar aga400k çevrim yaptık belirli oyun kalmadı hangisini gözüme kestirirsem artık
Gönlünce olsun tekrar bol şanslar aga400k çevrim yaptık belirli oyun kalmadı hangisini gözüme kestirirsem artık
Bol şanslar kral, Oyun önerim var @KUMARBAZ1982Kalan çevrim 50k kasa 35k
Bol şanslar dilerim 🙏Merhaba reisler yatırım 9+9k bonus 450k çevrim toplam tabi ben baya çevrim yaptım roll sonu 3 kişiye ulaşırız
Çevrimi kolaylaştırır para yemez kazandırırMerhaba reisler yatırım 9+9k bonus 450k çevrim toplam tabi ben baya çevrim yaptım roll sonu 3 kişiye ulaşırız
Bol şanslarMerhaba reisler yatırım 9+9k bonus 450k çevrim toplam tabi ben baya çevrim yaptım roll sonu 3 kişiye ulaşırız
Bolsans dost umarım çevrim sonrası güzel bakiye kalirMerhaba reisler yatırım 9+9k bonus 450k çevrim toplam tabi ben baya çevrim yaptım roll sonu 3 kişiye ulaşırız
Çevrim derdimiz yok reis eyvallahÇevrimi kolaylaştırır para yemez kazandırır
15 k çevrim 3 k yemiş fazla yemiş sanki agaKasa 32. Kalan çevrim 35
Seri gittin dayı 50 altına inince ortalama kaç bet oynuyorsunKasa 32. Kalan çevrim 35
Gerçekten öyle dost bu kadar çevrimi yapması bile örnek olacak cinstenDost bol şanslarda 450K çevirim nedir be.400K çevirimi nasıl yaptın nerede yaptın vallahi anlamak güç rast gelsin