- 9,852
- 2,964
- 113
Devam o zaman10k ile devam ederiz
Devam o zaman10k ile devam ederiz
Bol şans reis10k ile devam ederiz
İyi bilirimAman ha basketde 1 sayı çok değerli![]()
Yok ben ztn dedim o 3lükler girse evin rahat 40 dı per biri potanın iç kısmından döndüTeşekkürler aydınlatma için![]()
10001tl lütfen10k ile devam ederiz
TAMAMDIR10k ile devam ederiz
1 x de izledim. Yorum yaptım ucu ucunayi anlamadı bazılarıYok ben ztn dedim o 3lükler girse evin rahat 40 dı per biri potanın iç kısmından döndü
Bende izledim son 2.5dk yı ev baya kaçırdı kaçırması süreyi yedirdi bi yandan1 x de izledim. Yorum yaptım ucu ucunayi anlamadı bazıları.
Zaten kaçacak ki her maç 50 60 çıkar kacmasaYok ben ztn dedim o 3lükler girse evin rahat 40 dı per biri potanın iç kısmından döndü
Ruslar çok dengesiz. Kadınlar da 60 bile çıkıyor bazı maçlar da.Bende izledim son 2.5dk yı ev baya kaçırdı kaçırması süreyi yedirdi bi yandan
Depe sayı attirmadi son 4 dk o kurtardıBende izledim son 2.5dk yı ev baya kaçırdı kaçırması süreyi yedirdi bi yandan
Aynen bal akımı adam korner aldı 2. Yarı 1 tane korner cikmadiKumarbaz dan bal akımı devam ediyor girmeyen üçlükleri başka biyerde göremezsin valla
Onu saymazsak tabiAynen bal akımı adam korner aldı 2. Yarı 1 tane korner cikmadi
Yok bu kaçmanın ötesi dost hucüm süreleri 5sn felandı mantık o yoksa doğruZaten kaçacak ki her maç 50 60 çıkar kacmasa
Bol şansGelirse devam ederiz kafamıza göre 2.3.4.adim kazanırsak ulaşırız
Hangi site dost buÇekim gelmedi bekliyoruz
Buradayız bekliyoruzÇekim gelmedi bekliyoruz