- 6,938
- 2,905
- 113
Kaçıncı iki2. Adım bekleniyor
Kaçıncı iki2. Adım bekleniyor
4. Kupon olcak sen düşün o kadar terledik2. Adım bekleniyor
Adamlar 1 köşe atamadı la 45dkEyüp eşşeği yakmasaydı şimdi şuan bitmişti herşey
Ulan 1 korner bile mi çıkmaz ya ilk defa gördüm yeminleEyüp eşşeği yakmasaydı şimdi şuan bitmişti herşey
Eyüp bitti zaten oyuncu kalmadı. Napsinlar 😀Eyüp eşşeği yakmasaydı şimdi şuan bitmişti herşey
Eyüp maçı yüzünden uzadıUlan 1 korner bile mi çıkmaz ya ilk defa gördüm yeminle
Bende valla arsenal maçından sonra bu maç eziyet oldu adamların maçı 6 kere penaltı kontrolü olmuş maçta bideUlan 1 korner bile mi çıkmaz ya ilk defa gördüm yeminle
Iğdırda eşşek kardeşim oda hiç atamadı oynamasınlar kapatsınlarEyüp bitti zaten oyuncu kalmadı. Napsinlar 😀
Zaten essek gibi kalenin dibine kadar gidip kendilerini yere atiyolarBende valla arsenal maçından sonra bu maç eziyet oldu adamların maçı 6 kere penaltı kontrolü olmuş maçta bide
Koca 45 dkda 5. Liglerde bile korner oluyor dost. Bunlar bilerek yapıyorEyüp bitti zaten oyuncu kalmadı. Napsinlar 😀
Kardeşim adam 10k ile sıfırdan başladıysa sıradaki kaçıncı adım oluyor?Kaçıncı iki
10 K İLE BAŞLAMADI 5 K İLE BAŞLADI KARDEŞİM BENİMKardeşim adam 10k ile sıfırdan başladıysa sıradaki kaçıncı adım oluyor?
Kardeşim bilmiyorsan yorum yapmaKardeşim adam 10k ile sıfırdan başladıysa sıradaki kaçıncı adım oluyor?
Gol nasıl oldu anlamadım o maçta kaleye gitmedilerUlan 1 korner bile mi çıkmaz ya ilk defa gördüm yeminle
Etkinlik senin mi? Yada yorum yapıp yapmayacağımi sana mı soracağım. Denyoya bakKardeşim bilmiyorsan yorum yapma
Bol şans reisGelirse devam ederiz kafamıza göre 2.3.4.adim kazanırsak ulaşırız