- 80,249
- 53,086
- 113
Takiliyom la ama yani kumarbaz bile bjk kazansin ister tur atlicaz laAdama maç verdık la ondan diyorum kendim oynasam umrumda olmaz
Takiliyom la ama yani kumarbaz bile bjk kazansin ister tur atlicaz laAdama maç verdık la ondan diyorum kendim oynasam umrumda olmaz
2 sn de yedi 1 sn var mola varsa trip denerOha Barça la
18 maçın 4ü üst sadeceTakiliyom la ama yani kumarbaz bile bjk kazansin ister tur atlicaz la
iyi 3 tane daha attır da gel bare🤩Tot gol abey 🤭
Bugün keriz avındalar topluyolar valla milletten18 maçın 4ü üst sadece
Uefada kara gece
Yav birak hakem yok yenemiyoz demiyoda pujahha twente atar bu aradaBu nasıl bir deneme 20 😂😂 bal nereden akıo adam haklı valla ajax 2 kere geldi 2 attı 20 gelse yanmıştık 8 ide geçerdik bu gece 😂😂Ekli dosyayı görüntüle 715460
Tutturmusuz bunu ins oynamıstır sonrasına bakmadımFenerbahçe dep 1,5 üst
Roma 1.5 üst taraf
Hoffeinheim 3.5 üst
devre arasına kadar gelir ulaşırsın dost
Ama tum favoriler handi hemen hemen o da oyuncuya kazandirir18 maçın 4ü üst sadece
Uefada kara gece
Adamsın tipsterim bi ben ve sen bu maçların piriyizTutturmusuz bunu ins oynamıstır sonrasına bakmadım
Aga sende fena göz var puahhahhaa dün cityi de yedin puqhhaBjk nin balda gitti gözümüzden 😅
Taraf bahsi oynayan kumarbaz bu devirde zor 😄Ama tum favoriler handi hemen hemen o da oyuncuya kazandirir
Kendimize yararımız yok bi 🤣Adamsın tipsterim bi ben ve sen bu maçların piriyiz
Fb beraberliğe yakalanmasa ötekilerden bir cacık yok gs bjk ölü 😂Fb alsa ötekiler böyle bitse bets10 500 freebet alcam dayan fenerimmmmm