- 8,622
- 5,630
- 113
Palmer futbolcu degilmi krdsmAnca ispanya da oynuyor chelsea daha bi bok yaptığını görmedim tabi chelsea de son 10 sezonda bi hazard vwr başka yok
Palmer futbolcu degilmi krdsmAnca ispanya da oynuyor chelsea daha bi bok yaptığını görmedim tabi chelsea de son 10 sezonda bi hazard vwr başka yok
Yok be efsane bence kanka chelsea efsaneleri arasında ztn prime hazard diye bişey var bana kalırsa reale gitmesi dışında kariyer müthişHazard kendine yazık etti efsane olacaktı kestane oldu
Sıkma canını dost keşkeler hepimizde varKaybettiğim çok şey var otur hele bi dinle ...
Slotta ye biz burda korner getirip kazanalım olmaz olmazz2 slot çevirelim dedik kupon gelmiş iyi iyi😬
Chelsea 'den gitmeyecekti...Yok be efsane bence kanka chelsea efsaneleri arasında ztn prime hazard diye bişey var bana kalırsa reale gitmesi dışında kariyer müthiş
Palmer da aylık oyuncu oda geçen sene başlarda iyi di şimdi un çuvalını koy aynıPalmer futbolcu degilmi krdsm
Var ol dostSıkma canını dost keşkeler hepimizde var
Sen de canoVar ol dost
Ya yersen dondurma paketlerler kondura konduraMaras dondurmasından askıda ekmeğe düştük dodoo
Sakin relax dost kovalayan yok kiGelsin adım 2
Eskiler ozlendi be kankaYa yersen dondurma paketlerler kondura kondura
Eskiler eskidendi artık kurtuluş savaşınayızEskiler ozlendi be kanka
Bak güzel kardeşim her konuyu muhabbete çeviriyorsun bir daha olmasın @Passion90 dostum sende buna çanak tutuyorsun bir daha uyarmak sizi akıllı olun sayınızı sayınPalmer da aylık oyuncu oda geçen sene başlarda iyi di şimdi un çuvalını koy aynı
Tamam abiBak güzel kardeşim her konuyu muhabbete çeviriyorsun bir daha olmasın @Passion90 dostum sende buna çanak tutuyorsun bir daha uyarmak sizi akıllı olun sayınızı sayın
Besiktasli olarak bjk basket kaybetmesini istiom neddn acaba dodoEskiler eskidendi artık kurtuluş savaşınayız
Etiket atmasak mı başkana ne güzel takılıyoruz. Yoksa başkan bize takılır 😅@Başkan ım sizin rolünüze bürünüyor bu arkadaş sizi taklit ediyor taklitler aslını yüceltir.
Haklısın kiyat dayiBesiktasli olarak bjk basket kaybetmesini istiom neddn acaba dodo