- 24,020
- 22,459
- 113
Ben seni seviyorum daha ne istiyon yaptir bi rolling ortalık alev alsinSevilmeyi basaramadim
Ben seni seviyorum daha ne istiyon yaptir bi rolling ortalık alev alsinSevilmeyi basaramadim
Rolling mi yaptirrr neyyyyyBen seni seviyorum daha ne istiyon yaptir bi rolling ortalık alev alsin
Sen 2 milyon vururken senden talep ettim mi git dagittiklarin yaptirsin sana 😁😁😁Ben seni seviyorum daha ne istiyon yaptir bi rolling ortalık alev alsin
Puhhaa demek yanlış kişilere dağıttık buda bize ders oldu kanka yapacak bir şey yokSen 2 milyon vururken senden talep ettim mi git dagittiklarin yaptirsin sana 😁😁😁
Hala forumdan ders almadin geri dondun bu baska yanlis 😁Puhhaa demek yanlış kişilere dağıttık buda bize ders oldu kanka yapacak bir şey yok
3 kisi var dost onlara da son bi iyilik yapıp defteri kapatacamHala forumdan ders almadin geri dondun bu baska yanlis 😁
bonkörlük görünyarın başka 3.4 kişi daha seçerim konudakilerden
Bittimi dağıtım yine sap aldik puhhaayarın başka 3.4 kişi daha seçerim konudakilerden
Insallah3 kisi var dost onlara da son bi iyilik yapıp defteri kapatacam
Kanka dm açık senin için bekliyorum , haydi bakalımyarın başka 3.4 kişi daha seçerim konudakilerden