- 15,442
- 15,248
- 113
Hayirli ugurlu olsun dost tebrikler
Hayirli ugurlu olsun dost tebrikler
Cekilismi yapılacak vay arkadaş yine olmaz o zaman eski uyesin sen sevsen olmuyormuçekim gelince 7x250 çıkmayanlar Gönül koymasın
Kesene bereket dostçekim gelince 7x250 çıkmayanlar Gönül koymasın
Cekilis degildir ya kendi secer ztnCekilismi yapılacak vay arkadaş yine olmaz o zaman eski uyesin sen sevsen olmuyormu
Hayırlı olsun güle güle kullan
8x250 olsun muçekim gelince 7x250 çıkmayanlar Gönül koymasın
2 kisi 1k8x250 olsun mu
Bu formda hemen hemen herkese bir iyilihin geçmiştir kimse Gönül koymaz dost kesene bereketçekim gelince 7x250 çıkmayanlar Gönül koymasın
Cok kanka2 kisi 1k
Ben hariç puahhaBu formda hemen hemen herkese bir iyilihin geçmiştir kimse Gönül koymaz dost kesene bereket
4-5 yıldır bu formdayom dost bu adam dağıtım konusunda ilk beşe girer bana göreBen hariç puahha
Doğru biliyorum dağıtıyor adam hakkini yemim simdi Allah çok daha fazlasını versin ben espri niyetine dedim zaten4-5 yıldır bu formdayom dost bu adam dağıtım konusunda ilk beşe girer bana göre
Yine neyi basaramadin Sinan her masada varsın mutlaka basarmayacahin masalarda olacak çok takilmaBaşramaaaadımmmm başaraaamadımmm
Gayret et olucak 😄Başramaaaadımmmm başaraaamadımmm
Sevilmeyi basaramadimYine neyi basaramadin Sinan her masada varsın mutlaka basarmayacahin masalarda olacak çok takilma
Sinan yapılan yardımları kenarda tutsan 2 katlı müstakil yapmıştın , yaz da geldi Apart yapar paranın üstünde sağa sola zıpladdınBaşramaaaadımmmm başaraaamadımmm
Seninle olmayi başaramadiiiiiimmmmmmSinan yapılan yardımları kenarda tutsan 2 katlı müstakil yapmıştın , yaz da geldi Apart yapar paranın üstünde sağa sola zıpladdın