- 24,017
- 22,450
- 113
Tm sinyalci puahah bide beddua etme dost bak adam jotaya beddua etti yanarak ölsün diye öldü adam beddua edilmez aman diyimŞaka yaptim istedigin kadar sinyalci de bana neeee 😁
Tm sinyalci puahah bide beddua etme dost bak adam jotaya beddua etti yanarak ölsün diye öldü adam beddua edilmez aman diyimŞaka yaptim istedigin kadar sinyalci de bana neeee 😁
Yorum yaptım 20 defa kumarbaz begeni bile atmadı kalan arkadaşlara başarılar puahab muro yine sen kazandinÇok iyi olmuş
Ne isim olur bedduayla kumar alemini ciddiye mi alacamTm sinyalci puahah bide beddua etme dost bak adam jotaya beddua etti yanarak ölsün diye öldü adam beddua edilmez aman diyim
Ben kumarci değilim dost arada girip çıkıyorum zaten ben temizim puhahNe isim olur bedduayla kumar alemini ciddiye mi alacam
Bol sanslarslot roll Evet 3 gün önce replay atmıştım siteye 10k atıp 10k Bonus almıştım çevrim 500k idi rahatsizdim fazla oynayamadım bugün halledek şu işi kasa 55k kalan çevrim 150k çekime göre dağıtım yapalım
40k cekersek 3.kisi 250
50k cekersek 5.kisi.250
60k cekersek 7.kisi 250
70k.cekersek 9.kisi 250
80k ve üstü cekersek 10.kisi 300
Bol replaylarımız olsun
bi karnımı doyuram geliyom
17k güzel odemes son spindeReplay Manager | Hacksaw Gaming
d19dem2arvuavf.cloudfront.net
baya düşmüştüm bu iyi oldu
Kardeş yanlış anlamada şu çekilişi yapmasan daha şerefli neyse bolsans iyi gecelerslot roll Evet 3 gün önce replay atmıştım siteye 10k atıp 10k Bonus almıştım çevrim 500k idi rahatsizdim fazla oynayamadım bugün halledek şu işi kasa 55k kalan çevrim 150k çekime göre dağıtım yapalım
40k cekersek 3.kisi 250
50k cekersek 5.kisi.250
60k cekersek 7.kisi 250
70k.cekersek 9.kisi 250
80k ve üstü cekersek 10.kisi 300
Bol replaylarımız olsun
bi karnımı doyuram geliyom
FevkaladeReplay Manager | Hacksaw Gaming
O nasıl tumble inş çevrime büyük etkisi olmuştur güzel ödemişReplay Manager | Hacksaw Gaming
O arkada burada yazdığını 5 le çarp dostumKardeş yanlış anlamada şu çekilişi yapmasan daha şerefli neyse bolsans iyi geceler
Kasa sıfır çevrim çok slot pişmanlıktır bence@KUMARBAZ1982 kasa ne durumda çevrim ne kaldı
Büyük ihtimal tumbette oynuyor bitmeyen çevrimi var hadi bonusu 25 katı oynatıyorsunda anaparayi neden 25 katı yani güzel max yada güzel bakiyeye çıkmazsan kasa sonunda sıfırı görüyorKasa sıfır çevrim çok slot pişmanlıktır bence
Kasayı sifirlasin çayi birakir ocağın altını söndürür Türkeş bıyıklarını kazirimKasa sıfır çevrim çok slot pişmanlıktır bence