- 24,091
- 22,541
- 113
Ben sinyal yapmam dost espri olsun diye dedim zaten benim bugüne kadar kaç kişiye sinyal attifimi gördün beni sınanlan karıştırma dostBu kadar sinyale düşmeyin ya 😄😄😄😄
Ben sinyal yapmam dost espri olsun diye dedim zaten benim bugüne kadar kaç kişiye sinyal attifimi gördün beni sınanlan karıştırma dostBu kadar sinyale düşmeyin ya 😄😄😄😄
HahahhahahhahaaBen sinyal yapmam dost espri olsun diye dedim zaten benim bugüne kadar kaç kişiye sinyal attifimi gördün beni sınanlan karıştırma dost
Yazdim bunu bittin sen buyuk beddua ettim şimdi bbBen sinyal yapmam dost espri olsun diye dedim zaten benim bugüne kadar kaç kişiye sinyal attifimi gördün beni sınanlan karıştırma dost
Hahhahaahs sinyal timeBen sinyal yapmam dost espri olsun diye dedim zaten benim bugüne kadar kaç kişiye sinyal attifimi gördün beni sınanlan karıştırma dost
Puahah muroya laf etsek kiziyor sen kizmazsin diye dedim maşallah shel gibi heryerdesin senden de birsey kaçmıyor puahah özür dilerim lütfen affetYazdim bunu bittin sen buyuk beddua ettim şimdi bb
Elimiz ayağımız titriyor ve cevrim bitsin diye bekliyoruz ses etme puhahaHahhahaahs sinyal time
JsjsjsjsjsjsjjsjsYazdim bunu bittin sen buyuk beddua ettim şimdi bb
Yemek yemedim çevrim biterse hakkımı mı alamam diyeElimiz ayağımız titriyor ve cevrim bitsin diye bekliyoruz ses etme puhaha
HahahhhahhshshshshxhhxhxhxhzHahhahaahs sinyal time
Nöbet tutuyorum şu an konuda ulan güvenlik işi yapsak bu şekilde nöbet tutsak maaşımız 50 bin liraya gelirYemek yemedim çevrim biterse hakkımı mı alamam diye![]()
Ben nefes dahi almadan bekliyorum dost biraz daha gecikirse ben rahmetli olacam galiba puhahaYemek yemedim çevrim biterse hakkımı mı alamam diye![]()
Sen 100k alırsın isini severek yaparsın dost puahaNöbet tutuyorum şu an konuda ulan güvenlik işi yapsak bu şekilde nöbet tutsak maaşımız 50 bin liraya gelir
@KUMARBAZ1982 😄Ben nefes dahi almadan bekliyorum dost biraz daha gecikirse ben rahmetli olacam galiba puhaha
Hshshhhshsshhshshshshd hatta bir 500 kendimize gelek çok kötü harman'ımSen 100k alırsın isini severek yaparsın dost puaha
Doğru adrestesin simdi kumarbaz sana gerekli ödemeyi yapacak rahat ol dost puahaHshshhhshsshhshshshshd hatta bir 500 kendimize gelek çok kötü harman'ım
Sülalesine dua ederimDoğru adrestesin simdi kumarbaz sana gerekli ödemeyi yapacak rahat ol dost puaha