- 80,252
- 53,087
- 113
La yok betcolar siciyor yine her zmanki halleri en boktan altyapiİnşallah sahte site degildir
La yok betcolar siciyor yine her zmanki halleri en boktan altyapiİnşallah sahte site degildir
Bol sanssen oynama ben oynarim. 3 kurus para verme korkusuyla 40 takla atiyorsun abi cvp vermiyorsun ozellikle benin mesajlari iplemiyorsun az paralanan insan neden boyle olur ki iki muhabbete geldim 2 dk surmedi tepemin atmasiEkli dosyayı görüntüle 677602
Konu acsaydınsen oynama ben oynarim. 3 kurus para verme korkusuyla 40 takla atiyorsun abi cvp vermiyorsun ozellikle benin mesajlari iplemiyorsun az paralanan insan neden boyle olur ki iki muhabbete geldim 2 dk surmedi tepemin atmasiEkli dosyayı görüntüle 677602
param yokki avans aliyorm surekli cepten yiyorm kazanc yok 6 bira aldim kupon yaptim elimde bisey kalmayacak buda yatarsaKonu acsaydın
yok ya lanet guncelleme yineİnşallah sahte site degildir
on numara maç
betcoyok ya lanet guncelleme yine
valla oran cok guzel cok temiz 2 gol kesin var kg kesin var neden 2.5 ust olmasin 1.95 baya iyi oranon numara maç
city artık gollere başlaması lazımvalla oran cok guzel cok temiz 2 gol kesin var kg kesin var neden 2.5 ust olmasin 1.95 baya iyi oran
bu maç hile hurda olmazsa 2-2 veya 2-3 bitercity artık gollere başlaması lazım
bol şanslar dostum umarım gelirbu maç hile hurda olmazsa 2-2 veya 2-3 biter
Bol şanslar dilerim 🙏ortak kupon 2. kombin olsun içlerinden 4 kişinin kuponunu oynayalım sectigim kupon kazanırsa o kişiye 500 verelim takip eden 2 kisiyede dm atariz kazanan kupon başına bolşanslar
Para geçmedi hesaba dediya kardeşim genel bir sorun var hala bitmedineyse ben konudan uzaklaşiyorum adam ölü taklidi yapiyor hadi eyw
Maçlar geç oldu reistamamdır bakıyorum şimdi kuponlara
Hadi bakalim umarim bizimkide secilirtamamdır bakıyorum şimdi kuponlara
Cok yaklasti kazanmaya oynayanlar icin