- 41,276
- 31,583
- 113
Bız adaletın ınce terazsısıyızO atar ondan yazmış işte gece vakti bulamayınca adamı ne hale soktunuz aq ya😂 hayır yok ben öyle değilim yok ben böyle değilim kimsiniz olum siz aq 😂
Bız adaletın ınce terazsısıyızO atar ondan yazmış işte gece vakti bulamayınca adamı ne hale soktunuz aq ya😂 hayır yok ben öyle değilim yok ben böyle değilim kimsiniz olum siz aq 😂
Hayırdır soru sorduk sana muro
Bu gece mutfaktan yıcez anlasıldıBende öyle metom aynı iş güç be
Ne sorusu la uykuluyum dağıtımla uğraşıyorumHayırdır soru sorduk sana muro
Yarın dagırsın muhabbet edelım azNe sorusu la uykuluyum dağıtımla uğraşıyorum
Abi görmedim kusura bakma uykuluyum vallaSelamsız murom
Canın sağolsun murom gecen güxel olsunAbi görmedim kusura bakma uykuluyum valla
Muhabbeti yarın edek 7 de kalkıyorum işe kanka vallaYarın dagırsın muhabbet edelım az
Saygılar abi dağıtımı yapıp yatacam valla 7 de kalkıyorumCanın sağolsun murom gecen güxel olsun
Yarın edemeyız yersın parayıMuhabbeti yarın edek 7 de kalkıyorum işe kanka valla
Kanka su isimleri yazsaydın ya kimin konusu takip edilir kimin edilmez ogreneydik.Muhabbeti yarın edek 7 de kalkıyorum işe kanka valla
Sağol kardeşim selamwetleSaygılar abi dağıtımı yapıp yatacam valla 7 de kalkıyorum
Çekim bekliyorum meto daha ilk 100k gelmedi 😂
Sandıklar kontrol altında pokerklas kullanıcı adıda verebılırm ıvedıklıkle 😀Çekim bekliyorum meto daha ilk 100k gelmedi 😂
Gelir umarım kazasız belasız dostÇekim bekliyorum meto daha ilk 100k gelmedi 😂
Sen gruba girmissindir laSandıklar kontrol altında pokerklas kullanıcı adıda verebılırm ıvedıklıkle 😀
Yok kanka sanmam lıstecı benımle tersoSen gruba girmissindir la
Hemşoculuk yok mu yaÇekim bekliyorum meto daha ilk 100k gelmedi 😂