- 45,412
- 43,812
- 113
Afiyet olsun@KUMARBAZ1982 @murobaşkan ödül icin teşekkürler 🙏
Afiyet olsun@KUMARBAZ1982 @murobaşkan ödül icin teşekkürler 🙏
Lenn metooAnladım enıste uzucu bır hayat hıkayesı var ama konuya resım atıp 1k ısterse herkes dasak gecer
Neydı eskı nıckı belkı guzelluk yapmıstır tanımadımLen meto adama sarma gece gece düşene vurmak bıze yakısmaz eskiden bıldıgımız biri insanlık hali olabilir metom
Seviom seni kankimSinirli değilim la niye sinirlenim benlik bişey yok ki 🤣
Boşver napıon ne var ne yokNeydı eskı nıckı belkı guzelluk yapmıstır tanımadım
Sana forumda korkusundan para atmayan adam kaldı miNeydı eskı nıckı belkı guzelluk yapmıstır tanımadım
@tango35Sana forumda korkusundan para atmayan adam kaldı mi
O atar ondan yazmış işte gece vakti bulamayınca adamı ne hale soktunuz aq ya😂 hayır yok ben öyle değilim yok ben böyle değilim kimsiniz olum siz aq 😂Anladım enıste uzucu bır hayat hıkayesı var ama konuya resım atıp 1k ısterse herkes dasak gecer
Evdeyım dostum sen nabıyonBoşver napıon ne var ne yok
Tehdit şantajla yine alır .😄😄😄Sana forumda korkusundan para atmayan adam kaldı mi
Yok o zaman ben de yazıyım buraya şuan toplam borcum 185 k. İşsizim, annem hasta. Garanti bankası önümüzdeki hafta icraya gidiyor. Sigara param bile yok. He dağıtımı zaten hiç konuşmayalım. Burada olan adamda para ne gezer kardeşim? Ama hiç kimse gelip buraya bunları yazamaz anliyorsundur umarım. O zaman çekilmez bir hale gelir burası. Umarım anlamışsındır dostum iyi gecelerDostum muhabettim olmayan insanlara burda bi dünya para dagittigim oldu. Adini sanini bilmem gonderirdim. Destek oluyorsaniz yazarsiniz ne diye köstek olursunuz anlamıyorum.. iyi forumlar iyi geceler.
Bende öyle metom aynı iş güç beEvdeyım dostum sen nabıyon
Selamsız muromListe geldi ismi olanlara ulaştım dostlar