Aha bu bi geri döniş yoksaaFarm yapayım önce dedim ilk turda bonusa girdi 20 betten ilginç 😀
Aha bu bi geri döniş yoksaaFarm yapayım önce dedim ilk turda bonusa girdi 20 betten ilginç 😀
Güzel ödeme gelsinFarm yapayım önce dedim ilk turda bonusa girdi 20 betten ilginç 😀
Şanslı adamsın vesselam dostFarm yapayım önce dedim ilk turda bonusa girdi 20 betten ilginç 😀
YapıştırFarm yapayım önce dedim ilk turda bonusa girdi 20 betten ilginç 😀
Matematik desen varEn son 25k dı şuan 10k dır
15x bu ne yavFarm yapayım önce dedim ilk turda bonusa girdi 20 betten ilginç 😀
Satin al15x bu ne yav
Yuh15x bu ne yav
Pragmatic işte lanet sağlayıcı. Erken oyuna alıp 500x ödediği 3 senede 1 olur15x bu ne yav
Şaşırtmadı15x bu ne yav
Dead mi geliyorPragmatik den hayır gelmez pekde oynamiyorum zaten neyse Hacksaw gecek
Geç reis geç bildiğin yoldan git senPragmatik den hayır gelmez pekde oynamiyorum zaten neyse Hacksaw gecek
Ufak dede1000 olaydıPragmatik den hayır gelmez pekde oynamiyorum zaten neyse Hacksaw gecek
Stak'em dener misin düşük bet satın alım. Bazen çok güzel x yapıyorPragmatik den hayır gelmez pekde oynamiyorum zaten neyse Hacksaw gecek
En iyisi zatenPragmatik den hayır gelmez pekde oynamiyorum zaten neyse Hacksaw gecek
Umuyorum iyi bir kazanç vermiştir dostumFarm yapayım önce dedim ilk turda bonusa girdi 20 betten ilginç 😀