- 50,399
- 16,742
- 113
Aynen 5 kere ust uste girdikten sonra bi kapaniyor 500 el girmiyor kasayi bitiriyor ayni calusma prensibi degismiyorTam para yeme oyunları onlar. 3xe gidip 100x ödemiyor oyun
Aynen 5 kere ust uste girdikten sonra bi kapaniyor 500 el girmiyor kasayi bitiriyor ayni calusma prensibi degismiyorTam para yeme oyunları onlar. 3xe gidip 100x ödemiyor oyun
Hadi heryer herkes yesilennsinAz kaldı son rütüşlar![]()
2 tane vardı ondan 16 betten 100 spin sal bakalım girmezse çıkarsın bol şansOynadım da bakarım yine
Evet ha girdi ha girecek diye çıkamıyorsun da. Oyun da onu anlıyor zaten asla girmiyor. 20 bet 30 spin atıyorum artık o oyunlarda. Girmezse çıkıyorumAynen 5 kere ust uste girdikten sonra bi kapaniyor 500 el girmiyor kasayi bitiriyor ayni calusma prensibi degismiyor
Bu oyunun 20x muhabbeti güzel geçince 20 ye 10 spinde oyun veriyor toplam 20 spinAynen 5 kere ust uste girdikten sonra bi kapaniyor 500 el girmiyor kasayi bitiriyor ayni calusma prensibi degismiyor
Enişte elbet bir gün güzel bi kasa yaparım. O gün kapını çalar bi oyun tavsiyeni rica ederim2 tane vardı ondan 16 betten 100 spin sal bakalım girmezse çıkarsın bol şans
100x ödedi neyse salalim onuSeriye bağladı ama çok düşük ödüyor bune abi
Komple uzak dur yazilimla mucadele edemezsinEvet ha girdi ha girecek diye çıkamıyorsun da. Oyun da onu anlıyor zaten asla girmiyor. 20 bet 30 spin atıyorum artık o oyunlarda. Girmezse çıkıyorum
Çevrim ne kaldı dayı100x ödedi neyse salalim onu
Yine düşük sal gitsin100x ödedi neyse salalim onu
Çevrim ne kaldı brocan bitti mi bari ?5 defa bonusa girdik 50x altı ödedi bu son şans
Sugar 1000100x ödedi neyse salalim onu
Sweet Bonanza gir dost100x ödedi neyse salalim onu
Arada baklava oynuyorum. Full ekran yaparsa 100x 200x ödeme yapıyor çok nadir. Ya da bonusa alıp 50x üstü öderse de güzel oluyor bet yüksekse. Hiç ödemezse 500 zarar yazıyır o da çok koymazKomple uzak dur yazilimla mucadele edemezsin
Başkan eğt serbestse more dice roll yenir100x ödedi neyse salalim onu
Lee Zeus. Lee Bandit hangisi2 tane vardı ondan 16 betten 100 spin sal bakalım girmezse çıkarsın bol şans
Dede 1000100x ödedi neyse salalim onu