Oynasana dayı yonca lı olanı hacksawda hissettim diyorum5 defa bonusa girdik 50x altı ödedi bu son şans
Oynasana dayı yonca lı olanı hacksawda hissettim diyorum5 defa bonusa girdik 50x altı ödedi bu son şans
15di en sonNe alemdeyiz arabaya süpürge çektim geldimen son 30k çevrim kaldiydi
Balikcilarda 10 kere girsen de bazen 50x i gecmez hic5 defa bonusa girdik 50x altı ödedi bu son şans
Güzel yarisi gitmiş o zaman15di en son![]()
Git Pragmatic oyna sweet Bonanza dha cok x verir5 defa bonusa girdik 50x altı ödedi bu son şans
Bol şanslar5 defa bonusa girdik 50x altı ödedi bu son şans
Ben bu oyunu bi kere denedim 2 kez bonusa girdi bi 20x bi 25x ödedi daha da oynamadım5 defa bonusa girdik 50x altı ödedi bu son şans
Dede 1000 dene5 defa bonusa girdik 50x altı ödedi bu son şans
sans hads of midas 200 betten ortadaki freespin satin alimini yapmani oneririm5 defa bonusa girdik 50x altı ödedi bu son şans
Onunda yarısı gitmiştir belki 15 20 dk once 15k idiGüzel yarisi gitmiş o zaman![]()
O zaman geri dayım diyebilir miyizOnunda yarısı gitmiştir belki 15 20 dk once 15k idi![]()
Tam para yeme oyunları onlar. 3xe gidip 100x ödemiyor oyunBalikcilarda 10 kere girsen de bazen 50x i gecmez hic
500 ödedi 5 spin daha atayım dedim tekrar girdi bakalım5 defa bonusa girdik 50x altı ödedi bu son şans
Bu sefer ödesin lütfen5 defa bonusa girdik 50x altı ödedi bu son şans
Az kaldı son rütüşlarO zaman geri dayım diyebilir miyiz![]()
Bi 15k ödeme nefis olur500 ödedi 5 spin daha atayım dedim tekrar girdi bakalım
Bu sefer oder inş500 ödedi 5 spin daha atayım dedim tekrar girdi bakalım
Seriye bağladı ama çok düşük ödüyor bune abi500 ödedi 5 spin daha atayım dedim tekrar girdi bakalım
Bu sefer 9k odesin500 ödedi 5 spin daha atayım dedim tekrar girdi bakalım
Oynadım da bakarım yineOynasana dayı yonca lı olanı hacksawda hissettim diyorum