- 12,760
- 6,056
- 113
Demim demim diyorumda son adımda gelip ortak olmaya utanırım la ben neyse susucam
Yani maksat tütün sevdamızSigaramız çıksın misali ahajsjshah
Tebrikler dost kime verdiğinin önemi yok aynı gemideyiz dostlarda roll yapar3x500 demiştik isterseniz 5x300 2 kişi daha faydalanmış olur
Ben makaraya geldim bu arada dostlar yanlış anlaşılmasın sonra 🤣Tebrikler dost kime verdiğinin önemi yok aynı gemideyiz dostlarda roll yapar
Bence zaten roll ü yapan görüyordur kimin nerde geldiğini kendisi seçerDemim demim diyorumda son adımda gelip ortak olmaya utanırım la ben neyse susucam
Aldinmi sen dost Arda'nın kirmizi kartınıTebrikler dost kime verdiğinin önemi yok aynı gemideyiz dostlarda roll yapar
Daha iyi olur dost3x500 demiştik isterseniz 5x300 2 kişi daha faydalanmış olur
Sen adamsın dostum seviyorum seni hepsini sen alsan sesim çıkmaz zaten ♥Ben makaraya geldim bu arada dostlar yanlış anlaşılmasın sonra 🤣
Reis açıklama yapmana gerek yok ki biz kendimizi biliyoruz boşverBen makaraya geldim bu arada dostlar yanlış anlaşılmasın sonra 🤣
Aldım da yemez kırmızı yeni geldi takımı imajı bozulurAldinmi sen dost Arda'nın kirmizi kartını
Aynen 5x300 makul herkes faydalansın herkes tek maça basıp 500 yapar zaten3x500 demiştik isterseniz 5x300 2 kişi daha faydalanmış olur
Öyle zatenYanlış anlamayın ama zaten 3 kişi baştan sona takip etti gelip şuan burda yazılmaniz saçma yapmayın beyler kendinize ve takip.edenlere saygınız olsun
Dost bu kadar kederlenme ya senin gördüğünü herkes girecek zekada buradaDemim demim diyorumda son adımda gelip ortak olmaya utanırım la ben neyse susucam
Olsun canoReis açıklama yapmana gerek yok ki biz kendimizi biliyoruz boşver![]()
Onu bile alamdik gelemz tabikide i ayrıAldım da yemez kırmızı yeni geldi takımı imajı bozulur
Şunun şurasında ayın 1ine ne kaldı abi 100k şık roller gelir benden içini rahat tutDost bu kadar kederlenme ya senin gördüğünü herkes girecek zekada burada![]()