- 23,236
- 12,121
- 113
Kupon gelince burası ne güzel kalabalık oluyor hemen hahahahha
Ne diyon agaÖnce daha fazla etiket kankaaaa devammm
Kankam saçmalamaya gerek yok roll sahibi kendi seçer 3 kişi çok ihtiyacın varsa benim hakkımı al istersen helali hoş olsunSon 2 adım ilk ben won yazdım ben anlamam kavga başlatimmi la liste filan yazı🤣🤣
Tipik forum işteKupon gelince burası ne güzel kalabalık oluyor hemen hahahahha
Nekadar etiket okadar bereketttt devammmNe diyon aga
Kendini de o kalabalıktan sayıyormusun?Kupon gelince burası ne güzel kalabalık oluyor hemen hahahahha
Lan makarasna dedom zatenKankam saçmalamaya gerek yok roll sahibi kendi seçer 3 kişi çok ihtiyacın varsa benim hakkımı al istersen helali hoş olsun
Sormaa heeKupon gelince burası ne güzel kalabalık oluyor hemen hahahahha
Fındığı çok yiyon galiba bu espiri zekası normal değilNekadar etiket okadar bereketttt devammm
Aynen sende baya erken geldin son adımda gelseydin daha garanti olurdu bbFındığı çok yiyon galiba bu espiri zekası normal değil
Totemin kralıEn son korner dk 63 de oldu korner suan 6 ya 2 bu bır ısarwtmı 6 ya 3 mu olacak
He valla,,72 ye ısınamadım,, gönlüm yenikten ezikten yanaydı,,63 e koydum gitti totemi dost,,Totemin kralı
Bı işler böyle,,kupon yatincada ışıklar gitmiş gibi bir kişi kalmıyorKupon gelince burası ne güzel kalabalık oluyor hemen hahahahha
Naber adaşımBı işler böyle,,kupon yatincada ışıklar gitmiş gibi bir kişi kalmıyor)
Öyle vallaBı işler böyle,,kupon yatincada ışıklar gitmiş gibi bir kişi kalmıyor)
Aslan emicemmmmBı işler böyle,,kupon yatincada ışıklar gitmiş gibi bir kişi kalmıyor)