- 20,892
- 12,178
- 113
york at artık hadi
Kuponun çıktısını alıp inceleyip takibe alıp yorum yapmam lazımdı pardonKupona baksaydın skor 0-1 kuponda
Bol şanshedefe ulaşırsak 3.5 dosta dm atarım
Hatasız kul olmaz dost bir dahakine öyle yaparsınKuponun çıktısını alıp inceleyip takibe alıp yorum yapmam lazımdı pardon
eniştemm nasılsınHatasız kul olmaz dost bir dahakine öyle yaparsın
Tammam ulan uzatma 🔪 şaka yaptıkKusura bakmayın ağalar. Biz kotuyuz aynen
kuponu yaptık buraya atana kadar gol olmuş 😬Kupona baksaydın skor 0-1 kuponda
Yav bırak Allah’ını seversen bu ne abi nasıl trip bu ben böyle bir şey görmedim tamam moraller bozukta gülüp geçilecek şeyleri bu kıvama getirmek sacmalık sanki ana bacı küfrettikTammam ulan uzatma 🔪 şaka yaptık
Bence de biraz fazla alındı yapmazdı normalde ama anlamadımYav bırak Allah’ını seversen bu ne abi nasıl trip bu ben böyle bir şey görmedim tamam moraller bozukta gülüp geçilecek şeyleri bu kıvama getirmek sacmalık sanki ana bacı küfrettik
Attığı mesaja güldük kurnazlık yapma dost dedik belli ki takılıyoruz hey Allahım durduk yere asabımı bozdu daha da iyi kötü hiçbir şeyde muhattap olmam
Çakallık yapmaYav bırak Allah’ını seversen bu ne abi nasıl trip bu ben böyle bir şey görmedim tamam moraller bozukta gülüp geçilecek şeyleri bu kıvama getirmek sacmalık sanki ana bacı küfrettik
Attığı mesaja güldük kurnazlık yapma dost dedik belli ki takılıyoruz hey Allahım durduk yere asabımı bozdu daha da iyi kötü hiçbir şeyde muhattap olmam
sen York ctye el at yoksa kupon tehlikedeModum düştü ben kaçar
Birazdan ev saplar ben korneri takip ediyorum 🤣sen York ctye el at yoksa kupon tehlikede
senin psikoloji komple bitmiş yazma bana tek kelime dahaÇakallık yapma