http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling KUMARBAZ1982 // Kasa 1700 Hedef 4.5 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,925
18,383
113
Kusura bakmayın ağalar. Biz kotuyuz aynen

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,039
87,133
113
Tammam ulan uzatma 🔪 şaka yaptık
Yav bırak Allah’ını seversen bu ne abi nasıl trip bu ben böyle bir şey görmedim tamam moraller bozukta gülüp geçilecek şeyleri bu kıvama getirmek sacmalık sanki ana bacı küfrettik
Attığı mesaja güldük kurnazlık yapma dost dedik belli ki takılıyoruz hey Allahım durduk yere asabımı bozdu daha da iyi kötü hiçbir şeyde muhattap olmam

Rogue

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,402
10,978
113
Yav bırak Allah’ını seversen bu ne abi nasıl trip bu ben böyle bir şey görmedim tamam moraller bozukta gülüp geçilecek şeyleri bu kıvama getirmek sacmalık sanki ana bacı küfrettik
Attığı mesaja güldük kurnazlık yapma dost dedik belli ki takılıyoruz hey Allahım durduk yere asabımı bozdu daha da iyi kötü hiçbir şeyde muhattap olmam
Bence de biraz fazla alındı yapmazdı normalde ama anlamadım

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,925
18,383
113
Çakallık yapma

Passion90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,626
11,627
113
Adamın Konusunu hiç etmeyelim beyler. Gerek yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...