- 7,444
- 15,032
- 113
@butragueno müsait değil onun yerine seni alalımBende müsaitim@KUMARBAZ1982
@butragueno müsait değil onun yerine seni alalımBende müsaitim@KUMARBAZ1982
Dostum beni de ekleme şansın var mı ya bende iyi rollingciyimdie@butragueno müsait değil onun yerine seni alalım
5 kişi yeter şimdilikDostum beni de ekleme şansın var mı ya bende iyi rollingciyimdie
Gene costurmussun ortalığı...bu sponsorluk için hangi forumu dolduruyoz..yaş sınırı varmi dddsd5 kişi yeter şimdilik
maksat muhabbet olsun para pul gelip geçiciGene costurmussun ortalığı...bu sponsorluk için hangi forumu dolduruyoz..yaş sınırı varmi dddsd
Eyvallah gardasim..o vakit yaş sınırından yırtıkmaksat muhabbet olsun para pul gelip geçici
En son cebeci sokahlarinda dolaşıyordu
Hoşgeldin VURUCUBol şans dostlar herkese
Saygılar abi arkadaşlar vursun belki peşinden bize sıra gelir :dHoşgeldin VURUCU![]()
@KUMARBAZ1982 bu,her an herşey olabilir,,bı bakmışsın dm yanmışSaygılar abi arkadaşlar vursun belki peşinden bize sıra gelir :d

Bugün nasılsın,,birazdaha iyisindir ins...Saygılar abi arkadaşlar vursun belki peşinden bize sıra gelir :d
Devriye atarken binanın etrafına bı bakiver...Suat orada sızmış olabilirHarbi @butragueno nerede hiç sesi soluğu yok maldivlere mı gitti yoksa
Geldik emmi
Yakışmıyor gülüm arkamızdan atıp tutmanEn son cebeci sokahlarinda dolaşıyordu)kimbilir hangi payona girdi..dD
Bol şanslar dilerim 🙏
Haklısın bu saatte pavyon olmazdı ..Yakışmıyor gülüm arkamızdan atıp tutman