- 258
- 89
- 28
Jojo alıştırdı bizi lanet site üni zamanı 100-200 kurtarıyoruz diye bonuslardan girdiydik...
Kumara kendim basladimKumara kim alıştırdı küfür etmeden güzel anlatalım 😂
Vebale girmeye gerek yok dostum benide oynarken görenler oluyor iş arkadaşı falan hiç yardımcı olmuyorum yatırım oyun vs için bulaşma diyorumKumara kendim basladim
Kendimle birlikte 5 kisiyi alistirdim
Alistirdigim 5 kisiden 3 u birakti
2 si 10 kisiye daha alistirdi
Hepsinin bedduasi uzerimde galiba
Baslattirdiklarimin 3 unu ben biraktirdimVebale girmeye gerek yok dostum benide oynarken görenler oluyor iş arkadaşı falan hiç yardımcı olmuyorum yatırım oyun vs için bulaşma diyorum
Geçen bunu düşünürken fark ettim ki taa ilkokulda bile futbolcu kartlarıyla oyun oynuyorduk, o bile kumar aslında havada çarpıştırıp ön arka demek falan. O zamanlardan kanımıza girmiş sanırım kumar sevdasıKumara kim alıştırdı küfür etmeden güzel anlatalım 😂
Gökhan ağabey bu laflar nereden geliyor büyüksün babaBize fiyat biçenlerin hepsi ucuza gitti kardeş
Taso oynarken hem arkasına hem önüne resim yapıştırırdık ilk vurmak içinGeçen bunu düşünürken fark ettim ki taa ilkokulda bile futbolcu kartlarıyla oyun oynuyorduk, o bile kumar aslında havada çarpıştırıp ön arka demek falan. O zamanlardan kanımıza girmiş sanırım kumar sevdası![]()
Onun hilesini bulmustum milleti utuyordumGeçen bunu düşünürken fark ettim ki taa ilkokulda bile futbolcu kartlarıyla oyun oynuyorduk, o bile kumar aslında havada çarpıştırıp ön arka demek falan. O zamanlardan kanımıza girmiş sanırım kumar sevdası![]()
O siteyi çarpmıştım zamanında, ne tatlıydı o zmn ilk kaçakta oynamanın verdiği hisPara yok dedim borc veriyim dedi puahha 50 50 100 attik betkupa miydi neydi site
La bonus para kismi ayriydi misal 100 bonus paran var bonus parada cevrim yapiyodun 100 bakiyene ekleniyodu orada kalan parayla yeni bonus aldiginda ceviriyodun o şekil en son baya aldim cunku bonus parayi baya yukseltmistim ne atsam ceviriyodum en son kural degisti ak puahhaO siteyi çarpmıştım zamanında, ne tatlıydı o zmn ilk kaçakta oynamanın verdiği his
Şimdi o çocuk büyüdü ve spin saklıyor… ağa beee….Onun hilesini bulmustum milleti utuyordum
Ne zamanlardi be