http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kumar Yüzünden Öğretmenin Hayattı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fthclk1998

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,019
956
113
4 milyon borcu var ogretmenin bu ilet yuzunden ailesinin çocuklarını kaybetmiş cocukları ölmesini istiyormuş babalarının bu ilet ne kadar kötü birsey ben üzüldüm cok Allah yardımcısı olsun Allah kimseyi bu duruma düşürmesin amin 😮‍💨😪😪😪
böyle haberleri izlemek istemiyorum üzücü gerçekten

cemsin

Türk
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,920
3,922
113
İddaa falan oynamamış bu adam ya her halinden belli borsada takılmış işte. 2 sene yedi yirmi dört ben de borsada takıldım. Kimler neler kaybetti hepsine de şahidim. Kaldıraç dediği olay tam bir kumar. En yapılmayacak olanı yapmış. Zaten normalde koruma amaçlı belli pozisyonlara kadar kaldıraç olayları yasak. Bu forex falan dediği şeylerin hepsi dolandırıcı. Dayı bilmeden dolandırılmış haberi yok. Tefeye de bulaşmış ayrıca. Twitterda bir iki kişi yardım edecek diye gördüm. Kimseyi kınamayın, o borsada batmış buradakiler de slotta iddaada batıyor. Umarım kendini kurtarabilir.
Dayı kimse yardım etmez ev parası anasını satim

gokhan1975

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,724
772
113
4 milyon borcu var ogretmenin bu ilet yuzunden ailesinin çocuklarını kaybetmiş cocukları ölmesini istiyormuş babalarının bu ilet ne kadar kötü birsey ben üzüldüm cok Allah yardımcısı olsun Allah kimseyi bu duruma düşürmesin amin 😮‍💨😪😪😪
Vay bee ne günlere kaldık

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
52,840
17,885
113
Belki de milletin paralar bundan ödendi denip ödenmiyor
He işte 20 kisi yatirinca o kullandigi hesaplar askiya aliniyor sitenin para kayboluyor siteler paraniza devlet cokuyor artik hesaplarimiz kolauca patliyor mu diyecek artik kripto bile yuksek yatirim cekime guvenli degil mi diyecekler beli kirıldi bu işin

berny49

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,413
424
83
Atiyorum 22000 maas aliyorsun max bunun 2bin tlsini 1 aylik kumara ayir geri kalanini birikim yap ye ic masrafa harca fazlasini kumara yatirmak ahmaklik adami bitirir harcar geri donulmez yollara surukler calisacagin omur kisacik zaten gerisi hastalik yaslilik vs vs gencligi akilli yasamayan yasliligi surunerek gecirir.

berny49

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,413
424
83

He işte 20 kisi yatirinca o kullandigi hesaplar askiya aliniyor sitenin para kayboluyor siteler paraniza devlet cokuyor artik hesaplarimiz kolauca patliyor mu diyecek artik kripto bile yuksek yatirim cekime guvenli degil mi diyecekler beli kirıldi bu işin
Yasadisi olayi su anlik bitik girmeyin arkadaslar cok fazla yayirmayin 3 5 neyse atarsin ama buyuk yatirip cekmeyin siki takip var cok arkadasim patladi bu ara bloke vs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...