http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kumar Yüzünden Öğretmenin Hayattı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Proletarya

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,538
7,886
113
Bize boyle 55 milyon gelmez gelse hemen kacarım burdan yurtdısına millete ne sans var inşallah banda gönderirler cok isterim
beni burada asıl şaşirtan nasil insanlar var elinin altinda boyle bir rakama ulasacak kdr parasi var nakit hesabinda tutuyorsun. insanlar 1 ay calisiyor asgari ucret ile. bu ne gelir adaletsizligi nasil zenginlik böyle nasil dengesizlik insanlar sefalrt icinde az sayida insanda multi milyoner TR gerçekden leş bir ülke oldu

Proletarya

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,538
7,886
113
Bir gelse nerden haberimiz olcak kanka geldiğini nereye cekcez ki hemen Aynen hemen bloke oluyor
aninda belkide otomatik bloke gorursun bankadan bu nedir diyerek :) belli miktarlarda işlem prosedur daha farkli ilerliyor hesabina hayatin boyunca kac kere 10 20 milyon girdi??? hiç ayni sekilde sayisiz insan var bu şekilde. eee giris olursada anlik bloke sorgu inceleme muhtemeldir

tadic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,738
3,117
113
beni burada asıl şaşirtan nasil insanlar var elinin altinda boyle bir rakama ulasacak kdr parasi var nakit hesabinda tutuyorsun. insanlar 1 ay calisiyor asgari ucret ile. bu ne gelir adaletsizligi nasil zenginlik böyle nasil dengesizlik insanlar sefalrt icinde az sayida insanda multi milyoner TR gerçekden leş bir ülke oldu
Aynen gerçekten dpgru sanki temiz paramı bu degil kumar parası belki sitelerin olamazmı dost

ali77

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,657
597
113
Parası olsaydı ama babam çok yaşa derlerdi Dünya çıkar menfaat uğruna dönüyor.

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,039
12,907
113
4 milyon borcu var ogretmenin bu ilet yuzunden ailesinin çocuklarını kaybetmiş cocukları ölmesini istiyormuş babalarının bu ilet ne kadar kötü birsey ben üzüldüm cok Allah yardımcısı olsun Allah kimseyi bu duruma düşürmesin amin 😮‍💨😪😪😪
Moralimizi bozacak konular açma. Maxwin kazanan öğretmen yok mu onu at heyecanımızı diri tutalım.

liberte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,171
2,356
113
Haberlerde aratınca hala çıkar, şöyle ki; adamın birine SSK yanlışlıkla 2milyon göndermiş. O zmn dehşet para. Adam her gün ATM den para çekme limiti kadar çekiyor. Yanılmıyorsam 100 gün sonra ortaya çıkıyor. Traktör vs fln almış adam. Tutuklamislardi. SSK da bir memur 2 milyonu yanlışlıkla gönderiyor. Sonuçta kurumsalsa buluyorlar.

gökmen67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
946
371
63
eline para geçse 2 ye katlıyım öderim borçlarımı diyerek tekrardan devam eder o 2 ye katlama olayı sanattır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...