http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kumar Oynamada İstek Artışı

Ssn34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,729
1,250
113
Kendine meşgale bul reis spor yap kitap oku pc oyna git gez. Bende de oluyordu spora yazıldım.
Doğru eskiden baya spor yapıyodum 5 aydır çalışıyorum ev iş arası git gel başka bi heycan yok ondada bi ton tatava stres başkası dahada zengin olsun diye didiniyoruz

Ssn34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,729
1,250
113
var kardeşim öneri benim kuzenim 4 yuıldır şu şekilde bu işi halletti.1XBETE 100 tl atıyor onu 7 adım yapmaya çalışıyor.Olmadı mı bir daha 100 atıyor bir daha yapmaya çalışıyor.Zaten gün boyu bunu yapsa bile en fazla 1 k kaybediyor çünkü gün bitiyor :D Arada bir de kazanırsa kar etmiş oluyor.He bu adam normal mi bence zır deli
Hahahxhahahah tam bağımlı zamana yayarak kaybediyor

eslem77

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
347
157
43
Selam herkese bu ara acayip kumar isteği var kenarda belli miktar birikmiş var son 6 ayda aramı baya açtık aylık 1-1500 TL limit belirleyip takılıyorum haftaya bölüp kupon vs. Şuan bile atm gidip hesaba para atmamak için savaşıyom kendimle öneri var mı
Kardeşim banka hesabında tutuyorsun ve 20 bin mi var hemen telefon siparişi verip iptal ediyorsun paranın sana dönüşü ortalama 24-48 saati buluyor enazindan param yok düşüncesi oluşuyor ve vaktini film dizi başka şeylerle harciyorsun kggjkff

Saulalvarez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,831
17,001
113
var kardeşim öneri benim kuzenim 4 yuıldır şu şekilde bu işi halletti.1XBETE 100 tl atıyor onu 7 adım yapmaya çalışıyor.Olmadı mı bir daha 100 atıyor bir daha yapmaya çalışıyor.Zaten gün boyu bunu yapsa bile en fazla 1 k kaybediyor çünkü gün bitiyor :D Arada bir de kazanırsa kar etmiş oluyor.He bu adam normal mi bence zır deli
Normal değilmiş gercekten 10k kasa oldumu 100 TL'lik spor bahsiyle uğraşmaz kimse

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,906
4,855
113
Selam herkese bu ara acayip kumar isteği var kenarda belli miktar birikmiş var son 6 ayda aramı baya açtık aylık 1-1500 TL limit belirleyip takılıyorum haftaya bölüp kupon vs. Şuan bile atm gidip hesaba para atmamak için savaşıyom kendimle öneri var mı
Tedavi rope bondage.Baska seçenek etkili olmaz, ağız topu da etkiyi artırır

Ssn34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,729
1,250
113
Kardeşim banka hesabında tutuyorsun ve 20 bin mi var hemen telefon siparişi verip iptal ediyorsun paranın sana dönüşü ortalama 24-48 saati buluyor enazindan param yok düşüncesi oluşuyor ve vaktini film dizi başka şeylerle harciyorsun kggjkff
Hahshxha dost ben kafayı yerim bu sefer o paraya takık kalırım gelmesini beklerken

Ssn34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,729
1,250
113
Gün başladığından beri aklımda 5000 TL ile aviator crash vb. oyunlara girip 15000 TL çıkma kurgusu var geçmek bilmiyo lanet

eslem77

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
347
157
43
Hahshxha dost ben kafayı yerim bu sefer o paraya takık kalırım gelmesini beklerken
O zaman knk parayı kumara atıyorsun sıfırlayinca inanılmaz bir rahatlama geliyor sinir stres çabası boşalmak gibi bişey cidden psikolojin bı inip çıkıyor zamanı geri döndürmek istiyorsun şaka bir yana slotlarda demo olarak paramı atsam noluyormus diye denemeler yapınca da kumar isteğini biraz azaltıyor iyiki atmamisim dersin yani

Karaelmas

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,906
4,855
113
[="Ssn34, post: 6571871, member: 3067"]
Hhshxhshshssh sonunda her türlü vurulcaz he sende haklısın dost
[/QUOTE]
Aslında biraz da ciddi söyledim.Elini kolunu koltuğa, sandalyeye baglamadıktan sonra yine gider oynarsin, daha doğrusu oynarız.Akillanmak için en büyük belalar bile bizi yola getirmez.Soyluyoruz ya şu siteye bu sene 400k yatırım yaptım 1k bonus vermedi.O 400 k bir çoğumuzun rüyası, asgari ücretlinin, emeklinin ..

Ssn34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,729
1,250
113
[="Ssn34, post: 6571871, member: 3067"]
Hhshxhshshssh sonunda her türlü vurulcaz he sende haklısın dost
Aslında biraz da ciddi söyledim.Elini kolunu koltuğa, sandalyeye baglamadıktan sonra yine gider oynarsin, daha doğrusu oynarız.Akillanmak için en büyük belalar bile bizi yola getirmez.
[/QUOTE]
Doğru dost yaşandı en kralı

Karaelmas

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,906
4,855
113
Kumar çamur değil, insana bir kuruldu mu vücutta bir organ gibi, kendimizden bir parça olan hayati bir organ gibi entegre oluyor.Oynamayinca krize bile giren birçokları var.

Ssn34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,729
1,250
113
Gidip 35 lik viski alıp içmek 5000 vermekten mantıklı

Ssn34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,729
1,250
113
Kumar çamur değil, insana bir kuruldu mu vücutta bir organ gibi, kendimizden bir parça olan hayatı bir organ gibi entegre oluyor.Oynamayinca krize bile giren birçokları var.
Dost şuan bende krizdeyim galiba uyandığımdan beri uçak uçuyor aklımda 5000 atıp kaçta dursam diye kafada kuruyorum aptal aptal

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,844
2,207
113
Dost şuan bende krizdeyim galiba uyandığımdan beri uçak uçuyor aklımda 5000 atıp kaçta dursam diye kafada kuruyorum aptal aptal
Kardeş atta rahatla tüm paranı sıfırla rahat bir nefes al sen domalingen yapmadan belli ki rahatlamicaksin kim ne derse desin boş o yüzden at herkes rahatlasın çökerken sahideeee