Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kumar ile İlgili Film Önerisi

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,067
1,780
113
:)) başka boyut falan değil de çok sayıda bu tarz film izledim o yaşanılan acı filmlerde de etkiliyor beni. Bırakmaya çalışıyorum, kumar bir hastalıktır bunu kabul ediyorum umarım hepimiz kurtuluruz bir gün
Benim bugüne kadarki kumar hayatımı izle bro anında bırakırsın kumarı

xyzs42

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
168
59
28
Arkadaşlar ben acil doktoru (kadın) kumar tutkusu yüzünden düğünde takılam takıları kocasından gizli kasadan alarak satıp kumar oynadığına şahidim. Kalp doktorunun her maaş gecesi maaşı rulette yediğini ve bipolar yüzünden ne mücadeleler verdiğine şahidim. Bunun gerçekten şakası yok bu bir hastalık.

ufuktur

sekiz dokuz senedir kendimi hiç iyi hissetmiyorum
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
579
435
63
21 - Kevin Spacey'nin oynadığı

Sinanksk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
152
76
28
Rounders Tutku
Gambler kumarbaz

Bu ikisi oscarlik izlemeyen varsa izlesin

meharis

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
616
276
63
Arkadaşlar ben acil doktoru (kadın) kumar tutkusu yüzünden düğünde takılam takıları kocasından gizli kasadan alarak satıp kumar oynadığına şahidim. Kalp doktorunun her maaş gecesi maaşı rulette yediğini ve bipolar yüzünden ne mücadeleler verdiğine şahidim. Bunun gerçekten şakası yok bu bir hastalık.
zihinsel bir hastalık diyebilir miyiz?

meharis

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
616
276
63
Tabiki zihinsel bi hastalık yani bağımlılık dopamin tutkusu, adrenalin tutkusu, ama şunu fark ettim kumar oynayanlar içinde zeki olmayan yok. Hepsi çok zeki ama akılsız.
bu konuda katılıyorum sana doğru diyorsun. ilgimizi farklı alanlara aktararak beynimize oyunlar oynamamız gerek ben bu aralar bunu çok sık yapıyorum.

xyzs42

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
168
59
28
bu konuda katılıyorum sana doğru diyorsun. ilgimizi farklı alanlara aktararak beynimize oyunlar oynamamız gerek ben bu aralar bunu çok sık yapıyorum.
Ben arada farklı alanlara kaydırmayı başarıyorum aşırı başarılı oluyorum. Ama kumar girince işin işine tüm dünyam değişiyor

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,067
1,780
113
Kral kumar yüzünden Forum olarak hiçbirimizinki kalkmıyor

crazyboys

кяαℓ¢̧ıρℓαк