- 5,011
- 2,958
- 113
Kulüpler Birliği Başkanı Mehmet Sepil: "Süreç uzarsa, Türkiye'de ligleri hızlı bitirmek için play-off sistemine geçilebilir."
Cok karisik isler 2 ucu poklu degnek oldu suan.bnce su siralama ile tescil dogru olmiycktir.bnce en iyisi bu sezonun iptalidirPlay-off olursa yaparlar zaten 8 hafta kalmış ne playofuu
Ne iptali kardeşim ben 31yasindayim bu kadar şampiyonluğa yaklaşmışken iptal falan yokCok karisik isler 2 ucu poklu degnek oldu suan.bnce su siralama ile tescil dogru olmiycktir.bnce en iyisi bu sezonun iptalidir
Yasin ile ne alakasi ala kardesim istersen 65 ol.lig bi sekilde bitirilmeli.yada ilk 4e turnuvada mantikli.ama bnce sampiyon gs yada basak olucakNe iptali kardeşim ben 31yasindayim bu kadar şampiyonluğa yaklaşmışken iptal falan yok
bu iş 1-2 ayda bitmez , kesin iptal edilecek. hatta şimdiden iptal edilmiş olarak kendini hazırlaNe iptali kardeşim ben 31yasindayim bu kadar şampiyonluğa yaklaşmışken iptal falan yok
Hacim 2011 yılından sonra ilk defa bu kadar yaklaştık ben tsliyim yaşla alakası daha hiç görmedim iptal olursa yaklaşmışken yine göremeyeceğim anlamındaYasin ile ne alakasi ala kardesim istersen 65 ol.lig bi sekilde bitirilmeli.yada ilk 4e turnuvada mantikli.ama bnce sampiyon gs yada basak olucak
Sana gecmis olsun demek istemem ama diyecegim galibaHacim 2011 yılından sonra ilk defa bu kadar yaklaştık ben tsliyim yaşla alakası daha hiç görmedim iptal olursa yaklaşmışken yine göremeyeceğim anlamında
Bu sene o sene hissediyorumSana gecmis olsun demek istemem ama diyecegim galiba