http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Küfür Ederek Ünlü Olmak

blackzero

Nereye sıçacaklar ya
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,779
2,832
113
hiçbir boktan anlamayan herbokolog zannımca
Adam küfür ederek ünlü oluyor ama küfür ederek ünlü oldun diyince de kanına dokunuyor. Tuhaf bir tip. Adamın çoluğu çocuğu akrabası varsa utanıyor olmalılar. Utanmıyorlarsa o daha da tuhaf zaten

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,138
1,057
113
Youtube'da Kadir Hoca denen bir vatandaş gözüme çarptı. Adam bildiğiniz küfürler ederek ünlü olmuş birisi. Çeşitli üniversitelerde de seminer falan veriyormuş. İlginç geldi. Biz de bugün youtube kanalı açıp küfre başlasak ünlü olur muyuz acaba. Küfür ederek ünlü oldun diyenlere de sinirleniyor üstelik muhterem
Kadir abi iyidir dışarıdada o kafada o adam içinden geldiği gibi davranıyor.
Bodyguardlık yaparken estiriyordu şimdi yaşlandı diline vurdu😂

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,992
1,303
113
bu adama saygı duymayana saygı duymamak gerek, konserinde tanışma fırsatım oldu dağ ayısı gibi durduguna bakmayın cok beyefendi aslında. Hayatınızda görmediğiniz paraları yiyor bu adam başarı bunu gerektirir
ben bu tarz dinlemediğim için benlik sorun yok sadece öyle paylasim dedim :)

Mayko78

Duran emmi geldi diyi verin kızım...😎😎
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,615
14,899
113
Youtube'da Kadir Hoca denen bir vatandaş gözüme çarptı. Adam bildiğiniz küfürler ederek ünlü olmuş birisi. Çeşitli üniversitelerde de seminer falan veriyormuş. İlginç geldi. Biz de bugün youtube kanalı açıp küfre başlasak ünlü olur muyuz acaba. Küfür ederek ünlü oldun diyenlere de sinirleniyor üstelik muhterem
Reis çok kolay artık sosyal medya kendini aştı sende yapabilirsin kuş sesi çıkart mesela

kertis123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,423
585
113
Dostlar canlitribun güncel adres nedir

blackzero

Nereye sıçacaklar ya
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,779
2,832
113
Reis çok kolay artık sosyal medya kendini aştı sende yapabilirsin kuş sesi çıkart mesela
Ajdar izliyordum ben bi ara. Herif gerçekten yayına Putin bağlandı falan sanıyor. Sayın Putin hoşgeldin deyince senin kel kafanı....... diye giydiriyorlar herife. Neye uğradığını şaşırıyor Kamil :)

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,745
2,104
113
Adam gobegiyle ünlü oldu

blackzero

Nereye sıçacaklar ya
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,779
2,832
113
Adam gobegiyle ünlü oldu
Ben çocukken obezdim. Tam bir ızdıraptı. Akranlarım en ufak şeyde kilomla alay ederlerdi. Kilolarımdan dolayı toplum beni sosyal fobi ve anksiyete sahibi yaptı. Özgüvenim mum ışığından bile azdı

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,745
2,104
113
Ben çocukken obezdim. Tam bir ızdıraptı. Akranlarım en ufak şeyde kilomla alay ederlerdi. Kilolarımdan dolayı toplum beni sosyal fobi ve anksiyete sahibi yaptı. Özgüvenim mum ışığından bile azdı
Niye dost kilolu olmak ayipmiymis sende ozaman deseydin siz kendi gotunuzle dalga geçin diye

Kranlkadm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
701
210
43
nerde boş konu varsa bu açıyor a tam bir leş

blackzero

Nereye sıçacaklar ya
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,779
2,832
113
Niye dost kilolu olmak ayipmiymis sende ozaman deseydin siz kendi gotunuzle dalga geçin diye
Topluma göre dalga unsuru. Bir keresinde ilkokul öğretmeni sınıfa baskül getirdiğinde tüm sınıfı tartmıştı. Sıra bana gelip beni tarttığında şaşkın şaşkın suratıma baktı ve tüm sınıf kahkahalara boğuldu. O günü hala unutmuyorum. O günden sonra birkaç hafta boyunca okula uğramadım. Bizimkilere okula gidiyorum deyip dışarıda dolaşıp eve dönerdim. Sonra öğretmen babamı aradığında bir de o bir güzel fırça kaymıştı bana. Sonra gene o cehenneme istemeyerek te olsa gittim

O günleri atlattım. Kilo da verdim. Ama hala insanlara ve topluma karşı içimde bir kin var. O kini hiç atlatamadım

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,928
1,694
113
Ahh ulan feyenoord womenler ocağıma incir ağacı diktiniz 1 gol atsa 30 bin TL gelecekti 3.5 üstü olmadı of ulan of