- 64,202
- 29,669
- 113
Bak böyle olunca Bi mutlu oluyorum herkes herkese yardım ediyorya
Bende ayrı kupon saçlarım takip olurİçinden geliyorsa aç sormanın ne anlamı varla
Çıkart göster@SULLY 200 kıtladın cano hayırlı olsun 😂
Karşımdaki insan dürüst olsun miktarın önemi yok benim için önemli olan güven verebilmekBak böyle olunca Bi mutlu oluyorum herkes herkese yardım ediyorya
Bana güvenir mesela 😂Karşımdaki insan dürüst olsun miktarın önemi yok benim için önemli olan güven verebilmek
Çıkart gösterAçtım rol beklerim 😊
Bal şeker olsun cano ayıp oluyor ama :\Çıkart göster
Tek seferde neye inanırsın mesela ?Bana güvenir mesela 😂
İnsan sarrafı olduğumu düşünüyorum işimden dolayı yalanı doğruyu net ayırt ederimTek seferde neye inanırsın mesela ?
Beni ayırt et meselaİnsan sarrafı olduğumu düşünüyorum işimden dolayı yalanı doğruyu net ayırt ederim
Sana olan tavrımla konuşmalarımla savaşa karşı olan tavrım ve konuşmamı bi tart meselaBeni ayırt et mesela
Sence kaç cmİnsan sarrafı olduğumu düşünüyorum işimden dolayı yalanı doğruyu net ayırt ederim
Benim burda payım ne meselaSana olan tavrımla konuşmalarımla savaşa karşı olan tavrım ve konuşmamı bi tart mesela
Yaw aw kendi konuşma tarzinla mi insan seciyosun ne alaka aw 😂Sana olan tavrımla konuşmalarımla savaşa karşı olan tavrım ve konuşmamı bi tart mesela
Çok derin cümleBenim burda payım ne mesela
Deli bu abi boşverin :\Yaw aw kendi konuşma tarzinla mi insan seciyosun ne alaka aw 😂
Sana itimat etmesem sözlerine yaptıklarına güvenmesem bu şekilde olmam demek istedim kolpa adamı yanımda barındırmam ki zaten ufaktan farkedersin zamanla bazılarını artık etkinliğine bile katılmıyorumYaw aw kendi konuşma tarzinla mi insan seciyosun ne alaka aw 😂