- 64,211
- 29,680
- 113
Seellaaam duuurrr
Yok abi stopaj ödemeleri felan pazartesiye kaldı gitmem daha evdeyim 2 gün pazartesi işleri hallederim bı dahada gitmem zaten düzeni bozmanın anlamı yok elemanlarda rahat takilsinlar aile gibi olmuşlar artık bide benden cekinmesinlerYok yaw en guzeli gece uykusu bari sonuna yetisek siz sabahliyonuz sen bide dukkana gidion bu uykuyla![]()
Ooo patron var burda ne işi yapıyorsun 😊Yok abi stopaj ödemeleri felan pazartesiye kaldı gitmem daha evdeyim 2 gün pazartesi işleri hallederim bı dahada gitmem zaten düzeni bozmanın anlamı yok elemanlarda rahat takilsinlar aile gibi olmuşlar artık bide benden cekinmesinler
Eleman lazimmiYok abi stopaj ödemeleri felan pazartesiye kaldı gitmem daha evdeyim 2 gün pazartesi işleri hallederim bı dahada gitmem zaten düzeni bozmanın anlamı yok elemanlarda rahat takilsinlar aile gibi olmuşlar artık bide benden cekinmesinler
Şu ince düşüncelerin bitiriyo beni helal vallaYok abi stopaj ödemeleri felan pazartesiye kaldı gitmem daha evdeyim 2 gün pazartesi işleri hallederim bı dahada gitmem zaten düzeni bozmanın anlamı yok elemanlarda rahat takilsinlar aile gibi olmuşlar artık bide benden cekinmesinler
O kadar mı cahilsin aw bununda soruyosun tayfun bunu bari sorma aw 😂 aktrol derim kaldiramazsin sonra 😂Soru sordum ben Tvdeki Neşat Ertaş mi diye 😁
Salı günü güneş açıcakYok abi stopaj ödemeleri felan pazartesiye kaldı gitmem daha evdeyim 2 gün pazartesi işleri hallederim bı dahada gitmem zaten düzeni bozmanın anlamı yok elemanlarda rahat takilsinlar aile gibi olmuşlar artık bide benden cekinmesinler
Yav he amk he@NightFever abimle dm lerimiz açık bahse ihtiyacı olan arkadaşlarımızı bekleriz
Bu arada vucevic gelirse 3 te 3 ha :\
Olması gerekeni yapıyorum abi yoksa şaşılacak bisey yok biliyorsun beniŞu ince düşüncelerin bitiriyo beni helal valla
Okey 😁O kadar mı cahilsin aw bununda soruyosun tayfun bunu bari sorma aw 😂 aktrol derim kaldiramazsin sonra 😂
Ağlama duvarı yok burda canom :\Yav he amk he