Ertelenmiş maç dostBu maçın sonucunu bulamıyorum dostlar yardımcı olabilecek var mı süre bitmek üzereyken bir şeyler oldu anlamadım iptal mi sonuç mu gelmedi Ekli dosyayı görüntüle 311839
24 saat içinde oynanmazsa 1 orandan sayılır maçBu maçın sonucunu bulamıyorum dostlar yardımcı olabilecek var mı süre bitmek üzereyken bir şeyler oldu anlamadım iptal mi sonuç mu gelmedi Ekli dosyayı görüntüle 311839
Maç bitmek üzereyken ne olduysa oldu yalnız ve oynadığım sitede capital 102 kadar çıktı sonradan 76ya düştü ve bültenden kalktıErtelenmiş maç dost
Vallaha tayfun 40 fark atar aldım 76-33 oldu skor devam etti eve hiç yazmadı dep 102 oldu sonra ne olduysa oldu anlamadım gittiBu nasıl şans dost![]()
Dost baktım ben bulamadım sonu hayır olsunVallaha tayfun 40 fark atar aldım 76-33 oldu skor devam etti eve hiç yazmadı dep 102 oldu sonra ne olduysa oldu anlamadım gitti
İp değiştirip kubaya girip bakması lazım birilerinin gardaşım ben yapamıyorumDost baktım ben bulamadım sonu hayır olsun
Ben ip ne onu bilmiyorum desem yalan olmaz 😊İp değiştirip kubaya girip bakması lazım birilerinin gardaşım ben yapamıyorum
Çamaşır ipi laBen ip ne onu bilmiyorum desem yalan olmaz 😊
Neyin linkini kral ben anlamam fazlaAt linkinde telden bakayım
La Ali abi 😂😂Çamaşır ipi la
Yok o kadar değil dost 😁Çamaşır ipi la
Sen maça bak abi ben attiriyorum 😂Şu leipzige bı gol attirin la
Yorgunuz beaŞu leipzige bı gol attirin la
Hemen artırıyoruz 😊Şu leipzige bı gol attirin la
Nr oldu la Reco ne yaptın da yoruldun 😊Yorgunuz bea
Sen şal maçı boşver attırıp napacan aw 😂Yorgunuz bea