- 8,547
- 6,486
- 113
Aynen abi onaylanmış sayılıyorBu PM yi kapatınca önceden mesaj atanlar mesaj atıyormuş la
Aynen abi onaylanmış sayılıyorBu PM yi kapatınca önceden mesaj atanlar mesaj atıyormuş la
Aynen Dm ye gir komusmadan ayrıl de atamaz bir dahaBu PM yi kapatınca önceden mesaj atanlar mesaj atıyormuş la
AgaggagagaggaBu PM yi kapatınca önceden mesaj atanlar mesaj atıyormuş la
1 korner 1 sarı kart hakem gol olsun istiyor belli ama atamamislar25 faul 1 kart var aw nasıl maç la bu
Senin maç gelmiş ya sen sonuçlanmasını bekleHay elini seveyim bende 33-102 gördüm en son nerden baktın gardaşım la
Sherlock Savaş diyoruz biz ona 😊@savaskurt vallaha helal olsun nerden buldun la
Ama iptal olduysa sıkıntı işteSenin maç gelmiş ya sen sonuçlanmasını bekle
Senin ben eline kurban lan SavaşSenin maç gelmiş ya sen sonuçlanmasını bekle
İyi de neden iptal olsun ki ben 26-2 gördüm piada yani dediğim gibi 102-33 olmuştu skor 3.37 mi ne kalmıştı kalktıAma iptal olduysa sıkıntı işte
Son macınmıydıİyi de neden iptal olsun ki ben 26-2 gördüm piada yani dediğim gibi 102-33 olmuştu skor 3.37 mi ne kalmıştı kalktı
Hı hıSon macınmıydı
Aynen 1.45 kaldı diyen de var yav bitmiştir zaten 2 dakka için etmez ler heralde nasıl Bi ülkeymiş awİyi de neden iptal olsun ki ben 26-2 gördüm piada yani dediğim gibi 102-33 olmuştu skor 3.37 mi ne kalmıştı kalktı
Valla ben değilimBu PM yi kapatınca önceden mesaj atanlar mesaj atıyormuş la
Aynen Reco 3.5k zarardan +700 kâr olacaktı gardaşımSon macınmıydı
Sen niye yazacan aw 😂Valla ben değilim
Masajları çok iyiAynen 1.45 kaldı diyen de var yav bitmiştir zaten 2 dakka için etmez ler heralde nasıl Bi ülkeymiş aw