11 Ağu 2025 #1 N numbrella Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 2,116 1,572 113 Aramızda benim gibi bu işe yıllarını vermiş ve blockchain teknolojisi için burada olan batık kriptocular var mı ?? Dertleşelim
Aramızda benim gibi bu işe yıllarını vermiş ve blockchain teknolojisi için burada olan batık kriptocular var mı ?? Dertleşelim
11 Ağu 2025 #2 I is45kardesler Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 525 238 43 numbrella' Alıntı: Aramızda benim gibi bu işe yıllarını vermiş ve blockchain teknolojisi için burada olan batık kriptocular var mı ?? Dertleşelim Genişletmek için tıkla ... Her kurvarda batiklardayiz he babacan
numbrella' Alıntı: Aramızda benim gibi bu işe yıllarını vermiş ve blockchain teknolojisi için burada olan batık kriptocular var mı ?? Dertleşelim Genişletmek için tıkla ... Her kurvarda batiklardayiz he babacan
11 Ağu 2025 #3 A Abcd.1234 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 463 115 43 oraya daha bulaşmadım bulaşsam kesin orda da batarım