http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kripto-USDt Tron Ağı Maliyeti Hakkında

umutnalbant2

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
632
1,204
93
Bazı günler sitelere 10-15 kripto yatırım yapıyorum ve çoğunlukla borsadan yapıyorum. bunun dezajantajları fazla;

1)borsa riskli görebilir sorun çıkarabilir
2)borsa hesaba giriş ve çekimde sms ler gelmeyebiliyor
3) en kötüsü bazi siteler aşırı küsüret istiyor 17.8272 gibi ama borsalar virgülden sonra 2 hane izin veriyor. yuvarlayıp atınca da para takılabiliyor ve destek ekibiyle uğraşmak gerekiyor..

En iyisi sanal cüzdan kullanmak ama onda da her transferin maliyeti 2.5-3 dolar..

Sorum şu? biz 2.5-3 dolar maliyetle tron ağını kullanabiliyorken borsa nasıl 1 dolar kesintiyle yollayabiliyor?

Masic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,330
2,953
113
Bazı günler sitelere 10-15 kripto yatırım yapıyorum ve çoğunlukla borsadan yapıyorum. bunun dezajantajları fazla;

3) en kötüsü bazi siteler aşırı küsüret istiyor 17.8272 gibi ama borsalar virgülden sonra 2 hane izin veriyor. yuvarlayıp atınca da para takılabiliyor ve destek ekibiyle uğraşmak gerekiyor..

En iyisi sanal cüzdan kullanmak ama onda da her transferin maliyeti 2.5-3 dolar..

Sorum şu? biz 2.5-3 dolar maliyetle tron ağını kullanabiliyorken borsa nasıl 1 dolar kesintiyle yollayabiliyor?
tronun maliyeti 2.5 3 dolar olmuş mu ya ben kullandığımda 1trx kesiyordu işlem başına

marinpnn

Yıldırım babaaaaaaa
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,011
7,118
113

Babacim borsa o para çıkmadan senden çıkış ücreti alıyor kasa harici üstüne de trx ağı senden alıyor

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,665
5,206
113
Sen aracı kurum kullandigin icin olabilir

umutnalbant2

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
632
1,204
93
tronun maliyeti 2.5 3 dolar olmuş mu ya ben kullandığımda 1trx kesiyordu işlem başına
şu an 14 tron ama çoğunluklar 25-30 aralığında geziyor. yüksek yatırımları sağık cüzdandan yapıyorum 3 dolar verip ama her transfer koymuyor değil.. bu sitelerin anlaşması mı var yoksa farklı toplu transfer mi yapıyprlar anlamadım

Abdu21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,997
1,763
113
Kripto sektörünün en berbat yani bu olay çözümü de çok sıkıntı. Bir kac sene önce 1$ komisyonla erc ağından gönderirdik. tron ağından kuruş komisyonlarla gonderirdik . Şimdi erc de en ucuz işlem ücreti 30-40$ civarı sanirsam

umutnalbant2

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
632
1,204
93
Başlıkta kesinti yapıyo demişsin dost kesinti yoksa problemde yok suan 😁
yani teustun kendisinin kesintisi yok :)) ağ ücreti olarak şu an bile 1.8 dolarlık teon istiyor. yani tran ağında 1 transfer maliyeti şu an 1.8 dolar ama bu borsalar nasıl 1 dolar kesintiyle yollayabiliyor

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,665
5,206
113
yani teustun kendisinin kesintisi yok :)) ağ ücreti olarak şu an bile 1.8 dolarlık teon istiyor. yani tran ağında 1 transfer maliyeti şu an 1.8 dolar ama bu borsalar nasıl 1 dolar kesintiyle yollayabiliyor
Borsalar seni ugrastirirken paranı isletiyor olabilir dost akima suan sadece o geldi 😁

umutnalbant2

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
632
1,204
93
Borsalar seni ugrastirirken paranı isletiyor olabilir dost akima suan sadece o geldi 😁
2 ihtimal var ya bunların anlaşması var ki sanmıyorum ya da birbirine bağlı iştemler yapıyorlar mesela 10 işlem aynı anda gibi.. teknik bilgimiz yok akıl yürütüyoruz 😁

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,665
5,206
113
2 ihtimal var ya bunların anlaşması var ki sanmıyorum ya da birbirine bağlı iştemler yapıyorlar mesela 10 işlem aynı anda gibi.. teknik bilgimiz yok akıl yürütüyoruz 😁
Bi çıkarı olmasa bunlar adama su vermez dost dedim gibidir senin paranla al sat yapiyo o yuzden islem ucuz 😁