Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kripto ile Yatırım Sorunu

ytong

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
882
427
63
Dostlar önceden banka hesabından binance tr'ye, ordan da binance globale parayı tranfer ederek sitelere yatırım yapıyordum. Şimdi binance tr'den binance globale aktarimlara da 48 saat bekleme süresi getirilmiş. Var mıdır 48 saat beklemeden kripto ile yatırım yapmanın bir yolu. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi rica etsem

sseyhan

taş kırılır, tunç erir ama türklük ebedidir.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,527
1,008
113
Dostlar önceden banka hesabından binance tr'ye, ordan da binance globale parayı tranfer ederek sitelere yatırım yapıyordum. Şimdi binance tr'den binance globale aktarimlara da 48 saat bekleme süresi getirilmiş. Var mıdır 48 saat beklemeden kripto ile yatırım yapmanın bir yolu. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi rica etsem
Kcex oxtr bunlarda kural yok ama araştır yap

gecesiyah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,449
3,650
113
Maalsef kurall boyle bekleyecksin yada bi seferden at trustta kalsin ugrasmazsin

ytong

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
882
427
63
Ya nalet olsun. Bildiğin her yolu kapattılar. Ağız tadıyla kumar da oynayamaz olduk.

gecesiyah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,449
3,650
113
Merak ettigimmbirsey var binance ye para yatiridm trx almasam 48 saat yatirma sureci gectikten sonra trx alip globaele atsam olurmu bilen yazarsa sevinirim

Sametrt

Tanınmış üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
266
98
28
En kolayı global de paran varken az bişey tutmak sürekli yüklemek zorunda kalmamak için