Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kripto da Yeni Düzenleme

Haassab

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,209
2,309
113
hahhahs ciddi sormuştum dalga amaçlı değildi 😂
-memecoin bozdurdum
veya daha kripto tabiriyle
-shitcoin bozdurdum aman aman allah korusun bir daha almayız bu coinleri
ya da az dikkat çekmek istiyorsan ben genelde hep bu tarz şeyler yazarım şu an bile beyanet doldururken.

- global borsalarda bulunan uzun süredir elimde tuttuğum coinleri boğa geliyor boğa geliyor diye zenginlik hayali kurduğum coinleri artık bozdurma kararı aldım. İnşallah Allahın izniyle daha da bu sektöre bulaşmak istemiyoruz. Durduğu yerde para kaybediyoruz. Elon musk denen eşoğlueşek tweet atmadıkça bizim para kazanmamız imkansız. Yüce Türk Milletinin lideri olan Reisimizden bu coinlerin yükselmesi için donald trump ile konuşma yapmaya davet ediyoruz. Coinciler olarak çok mutsuzuz

gecesiyah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,887
3,087
113
Matemaksta neden tron agi yok ben goremedim

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,914
5,998
113
Doğrudur neden inanmayım iyi para vurmuşsun sen 200-300 tl çeken adamdın demek ki akıllanmamıssın akıllanmayanlar olarak biz sürünmeye mahkumuz
seka dan çektim işte yasal a gitti sekada spor limitlerimi komple 0a düşürmüş ama bi yandan hak veriyorum 25bin yatırıp 900bin çekmek nedir 😂

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
77,955
84,714
113
seka dan çektim işte yasal a gitti sekada spor limitlerimi komple 0a düşürmüş ama bi yandan hak veriyorum 25bin yatırıp 900bin çekmek nedir 😂
Parasız insanların yanında çok dillendirme kazandığını kanka tepene uçak düşmesin sonra şans gelir insana 2 3 senede 1 kez orda değerlendirdin değerlendirdin degerlendirmessen kafana vura vura geçer zaman

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,914
5,998
113
-memecoin bozdurdum
veya daha kripto tabiriyle
-shitcoin bozdurdum aman aman allah korusun bir daha almayız bu coinleri
ya da az dikkat çekmek istiyorsan ben genelde hep bu tarz şeyler yazarım şu an bile beyanet doldururken.

- global borsalarda bulunan uzun süredir elimde tuttuğum coinleri boğa geliyor boğa geliyor diye zenginlik hayali kurduğum coinleri artık bozdurma kararı aldım. İnşallah Allahın izniyle daha da bu sektöre bulaşmak istemiyoruz. Durduğu yerde para kaybediyoruz. Elon musk denen eşoğlueşek tweet atmadıkça bizim para kazanmamız imkansız. Yüce Türk Milletinin lideri olan Reisimizden bu coinlerin yükselmesi için donald trump ile konuşma yapmaya davet ediyoruz. Coinciler olarak çok mutsuzuz
sağolasın valla güzel açıklama esinlencem burdan

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,914
5,998
113
Parasız insanların yanında çok dillendirme kazandığını kanka tepene uçak düşmesin sonra şans gelir insana 2 3 senede 1 kez orda değerlendirdin değerlendirdin degerlendirmessen kafana vura vura geçer zaman
8yıldır oynuyorum ilk defa böyle olduda dahada gelmez öyle şans haklısın