Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kripto da Yeni Düzenleme

santi147

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
852
1,270
93
Siteden borsa hesabına değil soğuk cüzdana(trustwallet, metamask vs.) çekim yapıyorsun nakit olarak çekmek istediğinde soğuk cüzdandan borsaya aktarıp çekiyorsun hesap sorarlarsa soğuk cüzdanımdaydı madencilikten airdroplardan falan kazandım diyip geçiyorsun soğuk cüzdanları takip edemiyorlar
O işler öyle olmuyor ağam. Soğuk cüzdan adresin bellidir tron scan vs gibi sitelerden ben bile senin adresini bilirsem herşeyi görebilirim onlar mi takip edemeyecek 👻

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
77,955
84,714
113
Geçerli olup olmadığını mail atar borsalar haber verir muhtemelen böyle sacmalık olmaz 20 karakter neymiş tam bir özürlü işi bu maddeler zaten keltosta göt yalayıcı bi özürlü

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,914
5,998
113
Siteden borsa hesabına değil soğuk cüzdana(trustwallet, metamask vs.) çekim yapıyorsun nakit olarak çekmek istediğinde soğuk cüzdandan borsaya aktarıp çekiyorsun hesap sorarlarsa soğuk cüzdanımdaydı madencilikten airdroplardan falan kazandım diyip geçiyorsun soğuk cüzdanları takip edemiyorlar
yok knka bu dediğini biliyorum ama arkadaşın bahsettiği şey başka birşey tam açık yazsa anlıcaz

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,914
5,998
113
Geçerli olup olmadığını mail atar borsalar haber verir muhtemelen böyle sacmalık olmaz 20 karakter neymiş tam bir özürlü işi bu maddeler zaten keltosta göt yalayıcı bi özürlü
5 karakter istiyorlardı daha dün çektim trusttab binanceye vay be 20karakter nedir ne iyice zorlaştı

Haassab

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,209
2,309
113
3 tane global site açın. Siteden dolar olarak ilk borsaya çekin bozdurun başka coin alıp Ethem Ltc bi global borsa daha yapıp orada da bozdurup tekrar coin alıp binance globale sokun orada da bozdurup dolar alıp tr ye aktarın. FBI cia KGB gs fb bjk gelse daha takip edemez.

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,914
5,998
113
3 tane global site açın. Siteden dolar olarak ilk borsaya çekin bozdurun başka coin alıp Ethem Ltc bi global borsa daha yapıp orada da bozdurup tekrar coin alıp binance globale sokun orada da bozdurup dolar alıp tr ye aktarın. FBI cia KGB gs fb bjk gelse daha takip edemez.
trye sokarken 20 karakterli açıklama isticek oraya be yazalım ?

mustafa02219

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
423
404
63
Ağa şimdi atıyorum ben 1 milyon çekim yapicam kripto ile soğuk cüzdana çektim soğuk cüzdandan turk borsalarında atmadan nasil çekim yapabilirim

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
77,955
84,714
113
belki inanmıcaksın ama nesine.com da bu ay 600bin tl yatırdım 700tl tek bir kere çektim zarar 600bin tl nerdeysw
Doğrudur neden inanmayım iyi para vurmuşsun sen 200-300 tl çeken adamdın demek ki akıllanmamıssın akıllanmayanlar olarak biz sürünmeye mahkumuz