Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kripto Çekimi Hakkında

Caffcaff

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,357
674
113
Kripto çekimi için yerli firmalarda sorun olur mu btctürk paribu falan bilgisi olan var mı? Yoksa yabancı mı kullanayım binance ve ya OkX birisi aydınlatırsa çok mutlu olurum, havale ile çekim başıma iş açacak bıraktım havaleyi

makina123

hide on bush
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,259
14,233
113
hiçbir sıkıntı olmaz kripto degil havalede ceksen bisey olmaz

Caffcaff

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,357
674
113
hiçbir sıkıntı olmaz kripto degil havalede ceksen bisey olmaz
Mesaj gelip duruyor son bir kaç gündür bankalardan hesabınızın kiralanması suçtur hatırlatırız diye falan şuanda sıkıntı yok ama artık kullanmayacam banka

brfdrmz

Tek Golden Yatan Adam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,126
1,951
113
Gardaş sakin trye çekme okx globale Çek sonra okx trye aktar

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,003
3,651
113
Kripto çekimi için yerli firmalarda sorun olur mu btctürk paribu falan bilgisi olan var mı? Yoksa yabancı mı kullanayım binance ve ya OkX birisi aydınlatırsa çok mutlu olurum, havale ile çekim başıma iş açacak bıraktım havaleyi
Sakın he seni kucağa oturtmaya çalışıyolar havale yada Türk borsasına sakın çekme trust wallet soğuk cüzdana çek ordan binance aktad

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,165
25,978
113
Şu yildirim salagini kaale almada ne yapıyorsan yap