- 2,357
- 674
- 113
Kripto çekimi için yerli firmalarda sorun olur mu btctürk paribu falan bilgisi olan var mı? Yoksa yabancı mı kullanayım binance ve ya OkX birisi aydınlatırsa çok mutlu olurum, havale ile çekim başıma iş açacak bıraktım havaleyi
Mesaj gelip duruyor son bir kaç gündür bankalardan hesabınızın kiralanması suçtur hatırlatırız diye falan şuanda sıkıntı yok ama artık kullanmayacam bankahiçbir sıkıntı olmaz kripto degil havalede ceksen bisey olmaz
Btc yle paribuya çekersen hiç sıkıntı olmazKripto çekimi için yerli firmalarda sorun olur mu btctürk paribu falan bilgisi olan var mı? Yoksa yabancı mı kullanayım binance ve ya OkX birisi aydınlatırsa çok mutlu olurum, havale ile çekim başıma iş açacak bıraktım havaleyi
Eyvallah reis teşekkür ederim hiç uğraşmak istemiyordum binance falan hayırlı akşamlarBtc yle paribuya çekersen hiç sıkıntı olmaz
Lannn sakın ha. Adamlar seni kekliyor. Binance global yada trust wallete cekEyvallah reis teşekkür ederim hiç uğraşmak istemiyordum binance falan hayırlı akşamlar
Adamın başını yakacaksınızBtc yle paribuya çekersen hiç sıkıntı olmaz
Eyvallah kardeşim teşekkür ederimGardaş sakin trye çekme okx globale Çek sonra okx trye aktar
Çok teşekkür ederimAdamın başını yakacaksınız
Sakın he seni kucağa oturtmaya çalışıyolar havale yada Türk borsasına sakın çekme trust wallet soğuk cüzdana çek ordan binance aktadKripto çekimi için yerli firmalarda sorun olur mu btctürk paribu falan bilgisi olan var mı? Yoksa yabancı mı kullanayım binance ve ya OkX birisi aydınlatırsa çok mutlu olurum, havale ile çekim başıma iş açacak bıraktım havaleyi
Binance globale çekecem sorun olmaz sanırım oradaSakın he seni kucağa oturtmaya çalışıyolar havale yada Türk borsasına sakın çekme trust wallet soğuk cüzdana çek ordan binance aktad
Şu yildirim salagini kaale almada ne yapıyorsan yapKripto çekimi için yerli firmalarda sorun olur mu btctürk paribu falan bilgisi olan var mı? Yoksa yabancı mı kullanayım binance ve ya OkX birisi aydınlatırsa çok mutlu olurum, havale ile çekim başıma iş açacak bıraktım havaleyi
Binance global sorun olmaz sanırım demi reis korkuyorum çekim yapmaya sms gelinceŞu yildirim salagini kaale almada ne yapıyorsan yap
Sıkıntı olmaz dost sanmıyorumBinance global sorun olmaz sanırım demi reis korkuyorum çekim yapmaya sms gelince
Eyvallah kardeşim başka yapacak bir şey yok zatenSıkıntı olmaz dost sanmıyorum
Yani aynen öyle dostEyvallah kardeşim başka yapacak bir şey yok zaten